Απίστευτο κι’ όμως αληθινό. Στα αξιοσημείωτα. Αν υπήρχαν βραβεία στην κατηγορία, ο συγκεκριμένος θα έπαιρνε αυτό του γηραιότερου τερματοφύλακα στην ιστορία των τοπικών πρωταθλημάτων πανελλαδικά, χωρίς δεύτερη κουβέντα.
Ο γηραιότερος ποδοσφαιριστής ονομάζεται Χρήστος Σχουλής και αγωνίζεται στα πρωταθλήματα της Μαγνησίας και είναι ένας από τους γηραιότερους -αν όχι ο γηραιότερος- στην Ελλάδα, συνεχίζοντας την πορεία του στα γήπεδα υπερασπιζόμενος την εστία των Μικροθηβών στην Β’ ΕΠΣΘ.
Γεννημένος το 1967, ο έμπορος ανταλλακτικών αυτοκινήτων από την Ευξεινούπολη ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο πριν 35 και πλέον χρόνια. Ωστόσο, δεν λέει να το βάλει κάτω.
Μάλιστα, στο “διπλό” (0-1) που σημείωσαν οι Μικροθήβες απέναντι στην Χλόη απέκρουσε δύο τετ α τετ ενώ παρά τις ενοχλήσεις που ένιωσε στο δεύτερο μέρος, αρνήθηκε την αλλαγή!
Πηγή: Mousikovagoni



