Β’ ΕΠΣΘ: Είχε αλ”εξί”σφαιρο ο Μαγνησιακός απέναντι στον Κένταυρο

AURA TEO
red nose1

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, ο Μαγνησιακός επικράτησε με το ευρύ 6-0, του αξιόμαχου Κενταύρου Ν.Π. στο γήπεδο του Σαρακηνού για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ της Β’ ΕΠΣΘ, επιβεβαιώνοντας πως είναι ένα από τα φαβορί για την άνοδο.

Η γηπεδούχος ομάδα άσκησε πίεση από την αρχή του αγώνα και στο 3′ έγινε το 1-0, με ψηλοκρεμαστό πλασέ του Ροδίτη, μετά από τελική πάσα του Νούσια. Στο 20′ ο Περεντίδης με σουτ από πλάγια θέση διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 58′ ο έμπειρος Νούσιας έχασε πέναλτυ που απέκρουσε ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων. Στο 65′ όμως ο ίδιος παίκτης έκανε το 3-0, με πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή. Στο 80′ και στο 88′ ο Γ. Κέκιας με προσωπικές ενέργειες, πέτυχε το τέταρτο και έκτο γκολ του Μαγνησιακού, μετά από περίτεχνες προσωπικές ενέργειες του Χριστίδη. Ενδιάμεσα στο 85′ ο Περεντίδης είχε πετύχει το 5-0, μετά από ακόμα μια ασίστ του Χριστίδη.

277186083 481009907035950 5046904743933657436 n
Πανηγυρισμοί των παικτών του Μαγνησιακού μετά από γκολ

Διαιτητές του αγώνα οι κ.κ. Σαμαράς, Κ. Τασιόπουλος, Καρακίτσιος

Μαγνησιακός: Γρηγοριάδης, Κρανιάς, Βασιλείου (80′ Καρμαγάλος), Κατσίφας (17′ Περεντίδης), Τσαπέρος, Χρυσάνθης, Χριστίδης, Γκλαβίνης (70′ Ίμπρα), Ροδίτης (46′ Τσιαντής), Νούσιας (80′ Κέκιας Δ.), Κέκιας Γ.

Κένταυρος Ν.Π.: Δροσίτης, Τσέρη, Λιαντζούρας, Γώγος Α., Λαμπαδάρης (72′ Ζούζουλας Γ), Τσίργης, Ζοτκάϊ, Γώγος Ε., Ζούζουλας (46′ Κλιάρης), Σεφέρι (72′ Καμάμι), Γώγος Θ. (46′ Ζούζουλας Ν. Π.)

Ο προπονητής κ. Θεοδώρου, μετά το παιχνίδι, δήλωσε:
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια και την αγωνιστική συνέπεια των ποδοσφαιριστών μου. Συνεχίζουμε με σοβαρότητα και σεμνότητα την προσπάθειά μας. Έχουμε ακόμα τρεις τελικούς μπροστά μας και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Κένταυρο Ν.Π.” Ο Π. Χριστίδης δήλωσε: “Ειχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν αξιόλογο αντίπαλο, όμως χάρη στην προσπάθεια των συμπαικτών μου, καταφέραμε και κάναμε το πρώτο βήμα, για να καταφέρουμε να πετύχουμε την άνοδο, που τόσο θέλουμε. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη νίκη. Συνεχίζουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο»

Μοίρασε το άρθρο
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα αθλητικά νέα της Θεσσαλίας! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts