Βόλος: “Οπαδοί του Παναθηναϊκού πετούσαν καρεκλάκια και μας επιβλήθηκε πρόστιμο”

Regista Team14/01/2022
AURA TEO
red nose1

Ανακοίνωση σχετικά με το πρόστιμο που επιβλήθηκε στην ομάδα για τα όσα συνέβησαν στο ματς με τον Παναθηναϊκό, εξέδωσε η ΠΑΕ Βόλος.

Η ανακοίνωση:

Άλλη μια παράλογη και παντελώς άδικη απόφαση, προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα των λεγόμενων “μεγάλων” του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, αντιμετωπίζει η ΠΑΕ Βόλος που με απόφαση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής καλείται να πληρώσει πρόστιμο 4.500 ευρώ για σπασμένα καθίσματα, βεγγαλικά και μπουκάλια που ερρίφθησαν στον περιβάλλοντα χώρο από οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας του Παναθηναϊκού, όπως ρητά διαβεβαιώνεται τόσο στην έκθεση των παρατηρητών του αγώνα, όσο και σε αυτής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας.

Η συνεχιζόμενη αυτή παράλογη κατάσταση μας υποχρεώνει για τα εντός έδρας παιχνίδια μας με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό Πειραιώς να επιτρέψουμε την είσοδο μόνο σε φιλάθλους – κατόχους εισιτηρίων διαρκείας. Αν, ωστόσο, οι διοικήσεις των συγκεκριμένων ομάδων το δηλώσουν μπορούμε να διαθέσουμε για τις ανάγκες τους 400 εισιτήρια

Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts