Βεργέτης: “Πρέπει να γίνουμε killers στα τελειώματα”

AURA TEO
red nose1

Δηλώσεις έκανε με το τέλος της φιλικής αναμέτρησης, ο προπονητής της Νίκη Βόλου, Στάικος Βεργέτης.

Για το ότι παίζουμε ακόμα φιλικά αντί για επίσημα: Για αυτό να ρωτήσετε τους αρμόδιους οι οποίοι παίρνουν τις αποφάσεις ή μάλλον που αργούν να τις πάρουν, δεν θα ήθελα να κάνω κάποια αναφορά.

355056664 817671873033152 6119002193152747524 n

Για την προετοιμασία: Είναι πολύ δύσκολο για όλους, για εμάς, για τους παίκτες, κάνουμε προετοιμασία από τον Αύγουστο και ακόμα δεν έχουμε παίξει επίσημο αγώνα.

Για το σημερινό φιλικό: Ήταν ένα πολύ εποικοδομητικό φιλικό για να δούμε τις δυνατότητες μας κόντρα σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο. Ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί, το κακό είναι ότι δεν τελειώνουμε τις φάσεις που δημιουργούμε. Σε αυτό φταίει ή τελική πάσα ή το τελείωμα δεν είναι αυτό που πρέπει. Δεχθήκαμε ένα γκολ στην επιθετική μετάβαση του αντιπάλου. Το φιλικό μας αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση. Ίσως αν ήμασταν καλύτεροι στο τελικό τρίτο κομμάτι του γηπέδου να είχαμε άλλο αποτέλεσμα.

Για την ετοιμότητα της ομάδας: Θέλουμε ακόμη δουλειά, είμαστε στο 70%.

Για το σχηματισμό: Έχουμε δύο σχηματισμούς με αυτόν που ξεκινήσαμε και αυτός με τον οποίο παίξαμε στη συνέχεια. Οι παίκτες εκπαιδεύονται πάνω σε αυτούς τους δύο σχηματισμούς, έχουν αντιληφθεί αυτό που δουλεύουμε, μερικά πράγματα βγαίνουν στο γήπεδο. Στο επιθετικό τρίτο πρέπει να είμαστε πιο killers.

Για το εάν επηρεάζεται το αγωνιστικό τμήμα με τις εξωαγωνιστικές διαδικασίες: Προσπαθούμε να μείνουμε ανεπηρέαστοι και εγώ και οι παίκτες και το έχουμε καταφέρει σε ένα καλό επίπεδο. Είμαστε συγκεντρωμένοι στις προπονήσεις και στα φιλικά παιχνίδια.

Για το αν έχει κλείσει το ρόστερ: Φαινομενικά έχει κλείσει, κοιτάμε την αγορά όσο είναι ανοικτή, αλλά θεωρητικά έχει κλείσει.

Για το σημερινό αντίπαλο: Πολύ καλή ομάδα, έχει κάνει ένα καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, υπάρχουν παίκτες ποιότητας και αυτό μας έβαλε δύσκολα. Ήταν ένα καλό τεστ.

Μοίρασε το άρθρο
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα αθλητικά νέα της Θεσσαλίας! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts