Βεργέτης: “Να ανεβάσουμε την ομάδα μας στην παραπάνω κατηγορία!”

Regista Team27/02/2021
AURA TEO
red nose1

Στο Κανάλι Ένα 90,4 φιλοξενήθηκε ο Στάικος Βεργέτης, ο οποίος αναφέρθηκε στην πρόκριση του Ολυμπιακού και την κλήρωση με την Άρσεναλ, στο πρωτάθλημα της Football League, αλλά και τη Νίκη Βόλου.

«Νομίζω οτι θα έχει θετική επίδραση στην ψυχολογία του Ολυμπιακού, η ισορροπία που υπάρχει στα μεταξύ τους παιχνίδια και αυτό γιατί αν η παράδοση ήταν δυσμενή για τον Ολυμπιακό, θα προσέγγιζαν το ματς με την θηλιά στο λαιμό. Η Άρσεναλ είναι μια ομάδα που δεν έχει σταθερότητα στην απόδοση της, καθώς είναι ικανή για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο. Από την άλλη, όμως, είναι μια πολύ καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες με προσωπικότητα, που ξέρουν να διαχειρίζονται τέτοια παιχνίδια και θέλει πολύ προσοχή» ανέφερε μεταξύ άλλων, για να προσθέσει όσον αφορά τη Νίκη:

355056664 817671873033152 6119002193152747524 n

 «Μετά από μια τρίμηνη αναστολή λόγω του κορωνοϊού, μπήκαμε στη δεύτερη εβδομάδα προπονήσεων. Οι ποδοσφαιριστές μας προπονήθηκαν πολύ καλά ατομικά στην περίοδο της καραντίνας, επέστρεψαν σε εξαιρετική κατάσταση και πλέον με την ομαδική προπόνηση θα συνδέσουμε το παζλ και θα προετοιμαστούμε για τους αγώνες μας. Ευελπιστούμε ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμοι για να διεκδικήσουμε τους στόχους μας και να ανεβάσουμε την ομάδα μας στην παραπάνω κατηγορία».

 

Μοίρασε το άρθρο
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα αθλητικά νέα της Θεσσαλίας! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts