Βαριά ήττα με σκορ 4-0 γνώρισε ο Αετός Μακρυχωρίου από τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου για τη 2η αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.
Οι γηπεδούχοι ήταν.. εντυπωσιακοί στα πρώτα 45′ και είναι χαρακτηριστικό πως το τελικό σκορ διαμορφώθηκε ήδη από το ημίχρονο. Ο Εθνικός άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με τον Κατσαμάγκα ενώ ο Καλαϊτζίδης στο 14′ έκανε το 2-0. Ο Κατσαμάγκας στο 35′ και ο Σεχολάρι στο 37′ ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 4-0, δίνοντας διαδικαστικό χαρακτήρα στο δεύτερο ημίχρονο, μην αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στον Αετό. Στο 66′ ο Κόλα άγγιξε το 5-0 όμως είδε την προσπάθεια του να αποκρούεται από το δοκάρι.
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Απόστολος Στύλος): Σταυρίδης, Κόλα, Λαμπίρης (46′ Γιαζιτζόγλου), Χατζηδίμπας (46′ Καρτσαμπάς), Μυστρίδης, Ιντζόγλου, Καραγκούνης (81′ Φυτόπουλος), Καλαϊτζίδης (67′ Μαργαρίτης), Κατσαμάγκας, Φωκαΐδης, Σεχολάρι (52′ Ξυδούς)
Αετός Μακρυχωρίου (Κωνσταντίνος Κατσάρας): Πατέτσος, Γκαμπέτας, Σιάτρας, Κουμπούρας (38′ Κολοβός), Παϊτέρης, Λιλολάρι, Μάντζαρης, Γκιουρσάνης, Αλτάνης, Μπρεγκαμόντι, Κατσαμάγκας