Αυτός θα είναι ο αντι-Τσιώλης στο Βόλο!

AURA TEO
red nose1

Για νέο προπονητή κινείται ο Βόλος μετά το αιφνιδιαστικό διαζύγιο με το Σάκη Τσιώλη!

Οι κυανέρυθροι δέχονται πολλές προτάσεις διαθέσιμων τεχνικών, οι οποίες φιλτράρονται με σκοπό να επιλεχθεί η καταλληλότερη λύση για τη διάδοχη κατάσταση. Τα ερωτήματα είναι δύο. Αν ο Βόλος θα πάει για “μπαρουτοκαπνισμένο” τεχνικό ή για κάτι άφθαρτο και αν ο νέος κόουτς θα είναι Έλληνας ή ξένος.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του regista.gr, οι άνθρωποι του Βόλου βλέπουν με πολύ καλό μάτι τις περιπτώσεις κάποιων ξένων τεχνικών (ο δίαυλος με την Ιβηρική είναι δεδομένος) οι οποίοι δεν έχουν τόσες παραστάσεις, αλλά προέρχονται από “δυνατές” ποδοσφαιρικές σχολές. Περιπτώσεις τύπου Χουάν Φεράντο (ή και Γκαγιέγκο θα μπορούσε να πει κάποιος για αντίλογο).

Φυσικά δεν αποκλείεται το σενάριο ο Βόλος να πάει σε μια λύση Έλληνα τεχνικού, όμως φαίνεται ότι η ομάδα είναι πολύ πιθανόν να επιστρέψει στη.. λάτιν – προ Τσιώλη – φιλοσοφία της.

Θυμίζουμε ότι με τη δημιουργία του Βόλου ανέλαβε καθήκοντα ο Χουάν Φεράντο. Πέρυσι με το πρόβλημα υγείας του, έκατσε στον πάγκο ως υπηρεσιακός ο βοηθός του, Μπασάντρε, σε κάποια ματς και στη συνέχεια τα κλειδιά της ομάδας πήγαν στον Αλμπέρτο Γκαγιέγκο.

20190610 234550 0000

Με την απομάκρυνση του Ισπανού, κοούτσαρε ως υπηρεσιακός ο Στέφανος Ξηροφώτος, με τον Σάκη Τσιώλη να αναλαμβάνει στην πορεία αλλά να μην προλαβαίνει να κάτσει στον πάγκο της ομάδας σε επίσημο ματς.

Μοίρασε το άρθρο
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα αθλητικά νέα της Θεσσαλίας! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts