Από την ΚΑΕ Λάρισα στον Άρη!

AURA TEO
red nose1

Παίκτης του Άρη θα είναι την νέα αγωνιστική περίοδο 2020/21 ο Θωμάς Κώττας.

Ο μέχρι πρότινος σέντερ της Λάρισας δεν ήταν στα πλάνα του Νίκου Παπανικολόπουλου που έσπευσε να καλύψει το κενό του με την απόκτηση του Γιάννη Σαχπατζίδη, και θα συνεχίσει στην Θεσσαλονίκη με τα χρώματα του Άρη.

«Η ΚΑΕ Άρης ανακοινώνει την απόκτηση του Θωμά Κώττα για την αγωνιστική περίοδο 2021-22.

Ο Θωμάς Κώττας γεννήθηκε στις 27 Απριλίου του 1996 και με ύψος 2.08μ. αγωνίζεται στη θέση του σέντερ. Ξεκίνησε την μπασκετική διαδρομή του από τα τμήματα υποδομής του Α.Π.Σ Αίαντα Αμυνταίου. Το 2013 υπέγραψε στον Π.Α.Ο.Κ., στον οποίο αγωνίστηκε για τρεις σεζόν, έως το 2016.

Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς μετακόμισε στο Ρέθυμνο, όπου παρέμεινε έως το 2018. Τη σεζόν 2018-19 φόρεσε τη φανέλα του Χολαργού, ενώ την επόμενη έπαιξε στον Ιωνικό Νίκαιας. Πέρυσι (2020-21) αγωνίστηκε στη Λάρισα».

Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts