Από την Ελασσόνα στον Οικονόμο Τσαριτσάνης!

AURA TEO
red nose1

Στην πρώτη μεταγραφική κίνηση – μετά τις αλλεπάλληλες ανανεώσεις υπαρχόντων παικτών – προχώρησε η διοίκηση του Οικονόμου Τσαριτσάνης, καθώς ήλθε σε συμφωνία με τον Ευθύμη Αθανασούλη που αποχώρησε από τον γειτονικό ΠΟ Ελασσόνας και αναμένεται να αποτελέσει “στυλοβάτη” της αμυντικής γραμμής που θα δημιουργήσει για την νέα περίοδο ο Νίκος Φώλλας.

Ο Αθανασούλης κατά την λήξασα περίοδο ήταν από τους βασικούς συντελεστές της ελασσονίτικης ομάδας στην οποία κατέγραψε πέρυσι 12 συμμετοχές, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνισθεί ως επαγγελματίας στην ΠΑΕ Τύρναβος 2005, με τα χρώματα της οποίας “μέτρησε” 28 συμμετοχές σε δύο περιόδους.

Κατά την θητεία του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ξεχώρισε με την παρουσία του στην ομάδα της γενέτειράς του, την Δόξα Βλαχογιαννίου, δίπλα σε πλειάδα αξιόλογων συμπαικτών που την οδήγησαν σε εντυπωσιακές πορείες.

Ένα χαρακτηριστικό στοιχείο, μάλιστα, συνδέει τον 31χρονο αμυντικό (είναι γεννηθείς την 7 Οκτωβρίου 1990) με την νέα του ομάδα, καθώς είχε την τύχη να μετάσχει ως αντίπαλος του Οικονόμου στον τελευταίο αγώνα που έδωσε στο “Γεώργιος Μητσιμπόνας” ως ΠΑΕ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στις 9 Δεκεμβρίου 2012, καθώς ακολούθησε η απόφαση απόσυρσης αλλά και η μετατροπή της κατηγορίας σε ερασιτεχνική.

Ήταν ένα συναρπαστικό τοπικό ντέρμπυ που οι Τσαριτσανιώτες είχαν προηγηθεί με 2-0 χάρη σε ισάριθμα γκολ του Ηλία Καραγιάννη αλλά οι Τυρναβίτες ισοφάρισαν με σκόρερς τους Γιώργο Κακαβίτση και Γκέντιαν Κιπτίου, ενώ ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με 9 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολών των Αποστόλη Πολύζου και Κώστα Οικονόμου με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο τελευταίο δεκάλεπτο!

Το επόμενο «κεφάλαιο» του στο συγκεκριμένο γήπεδο ο Αθανασούλης θα το γράψει, πλέον, με την πράσινη φανέλα…

Μοίρασε το άρθρο
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα αθλητικά νέα της Θεσσαλίας! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts