Συνεχίζεται το τρίτο ημίχρονο ανάμεσα σε ΑΕΛ και Πιερικό.
Μετά την αιχμηρή προσωπική δήλωση του Αλέξη Κούγια, και την απάντηση του Μπάμπη Πεΐδη από πλευράς Πιερικού, ήρθε η σειρά του ίδιου του Γιώργου Βαζάκα να απαντήσει στον ισχυρό άνδρα της ΑΕΛ, κάνοντας λόγο για.. πλαστικές.
Αναλυτικά όσα ανέφερε στη σελίδα του στα κοινωνικά δίκτυα:
Φίλε μου Αλέξη Κούγια θέλω να σου ζητήσω συγνώμη για την συμπεριφορά μου προς το πρόσωπό σου όταν κατέβηκες από την κερκίδα για να προπηλακίσεις τους παίκτες μου τους συνεργάτες μου και εμένα επειδή το αποτέλεσμα δεν ήταν θετικό για την ομάδα σου.
Ο λόγος αυτής της συμπεριφοράς μου είναι ότι δεν σε γνώρισα, οι πλαστικές που έκανες στο πρόσωπό σου αλλοίωσαν τα χαρακτηριστικά σου. Όσον αφορά για την παρουσία μου στο ελληνικό ποδόσφαιρο το δείχνουν τα 760+ φύλλα αγώνος σ όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες.