ΑΟ Τρίκαλα: Με τραγική παράδοση και…απροπόνητος κόντρα στον Αλμωπό Αριδαίας!

AURA TEO
red nose1

Εκτός έδρας αποστολή περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής της Super League 2 για τον ΑΟ Τρίκαλα, ο οποίος ταξιδεύει στην Αριδαία για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Αλμωπό. (6/4, 15:00)

Η αλήθεια είναι πως οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Τρίκαλα αντιμετωπίζουν πλέον ως αγγαρεία τα ματς που έχουν απομείνει καθώς τα οικονομικά προβλήματα είναι τεράστια και δυσεπίλυτα, οι πληρωμές έχουν σταματήσει εδώ και καιρό και στόχος πλέον είναι να ολοκληρώσει η ομάδα τη σεζόν χωρίς να μηδενιστεί και να χρειαστεί την επόμενη χρονιά να «κουβαλάει» κάποια τιμωρία. 

Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ μάλιστα, οι ποδοσφαιριστές θα πάψουν εντελώς να προπονούνται και θα δίνουν το παρόν μόνο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Ένας ακόμη παράγοντας που καθιστά εξαιρετικά δύσκολο το αυριανό παιχνίδι του ΑΟΤ, είναι η δυσμενής παράδοση που έχει σε αγώνες κόντρα στον Αλμωπό Αριδαίας.

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 10 φορές στην Αριδαία με τον ΑΟ Τρίκαλα να μην έχει καταφέρει ποτέ να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης, μετρώντας 8 ήττες και μόλις 2 ισοπαλίες. 

Μοίρασε το άρθρο
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα αθλητικά νέα της Θεσσαλίας! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts