ΑΟΤ: Ισόπαλος με Διαγόρα στο ΕΑΚ

AURA TEO
red nose1

Ισόπαλοι αναδείχθηκαν Α.Ο. Τρίκαλα και Διαγόρας Ρόδου σήμερα στο ΕΑΚ, δύο εβδομάδες πριν τη σέντρα της Superleague 2.

Ο ρυθμός ήταν πολύ καλός με την έναρξη του παιχνιδιού και στα πρώτα 25′ το σκορ ήταν στο 1-1. Στο 15′ ο Σταματής έβγαλε υπέροχη πάσα για τον Αλμπάνη και αυτός άνοιξε το σκορ με πλασέ.

Δέκα λεπτά μετά οι Ροδίτες έφεραν το παιχνίδι στα ίσα. Ο Μπαστακός πάσαρε στον Τσιαντούλα ο οποίος με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-1. Στην τελευταία φάση του ημιχρόνου οι Θεσσαλοί έφτασαν κοντά στο 2-1, αλλά ο Ρουγκάλας έσωσε την τελευταία στιγμή την εστία της ομάδας του.

Το δεύτερο μέρος δεν θα το θυμούνται πολλοί, καθώς οι πολλές αλλαγές “χάλασαν” τη ροή του αγώνα και δεν υπήρξε κάποια μεγάλη ευκαιρία.

ΑΟ Τρίκαλα: Γιακουμής (69′ Γκάρας), Νιάρος (77′ Διαμαντόπουλος), Πιαστόπουλος (46’Χατζηκωνσταντίνου), Ντιαλόσι, Κεχαγιάς (77′ Ζώγκος), Ριζογιάννης, Σκόνδρας (82′ Λαμπίρης), Παπαγεωργίου (77′ Λίτσιος) Πέλκας (65 Ευθυμίου), Σταματής (82′ Μολά), Αλμπάνης (82′ Στεφανίδης)

Διαγόρας Ρόδου: Τσέλιος (58’Μάντζαρης), Σανδραβέλης (69′ Δημητρούλας), Κοντοχρήστος, Ρουγκάλας, Σελινιωτάκης, Αθανασίου, Μασούρας, Σμυρλής, Μπαστακός, Αυγενικού (63′ Νάτσης), Τσιαντούλας (65′ Μανωλάκης)

Μοίρασε το άρθρο
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα αθλητικά νέα της Θεσσαλίας! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts