Εξάστερη ΑΣΑ σκόρπισε τον Οικονόμο Τσαριτσάνης!

AURA TEO
red nose1

Χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα η Αναγέννηση Καρδίτσας διέλυσε με 6-0 τον Οικονόμο Τσαριτσάνης και ξεμάκρυνε και άλλο από τους διώκτες της.

Η ομάδα του Αλέξανδρου Κούρτογλου άνοιξε το σκορ μόλις στο 3′ με τον Μπακρατσά, ενώ πριν καλά καλά συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο ο Τζέκος έκανε το 2-0! Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος έκαναν τρία τα τέρματα τους και πάλι με τον Μπακρατσά.

Στο δεύτερο μέρος οι Καρδιτσιώτες δεν πάτησαν φρένο και στο 73′ ο Πολίτης από το έντεκα βήματα έκανε το 4-0. Στο 80′ ο Μιφτάρι δεν υπολόγισε καλά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του “νικώντας” τον Καρκατσέλα για το 5-0, ενώ το τελικό 6-0 έκανε ο Λώττας στις καθυστερήσεις.

Oι συνθέσεις:

Αναγέννηση Καρδίτσας (Αλέξανδρος Κούρτογλου): Τσάμης, Μπακρατσάς, Μπακαδήμας, Γκουγκούδης, Νίκιτς, Κουτρομάνος, Πολίτης, Μπιτέλης, Κοντός, Ξέρρας, Τζέκος.

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Νίκος Φόλας): Καρκατσέλας, Παπαθανασίου, Ευθυμιάδης, Ντελής, Πάτσης, Μιφτάρι, Ντάλλας, Μουλτσιάς, Δραχαλίβας, Χατζηλιόντας, Λαβαντσιώτης.

Μοίρασε το άρθρο
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα αθλητικά νέα της Θεσσαλίας! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts