Για τους στόχους της ΑΕΛ στη συνέχεια του πρωταθλήματος μίλησε μετά τη νίκη επί του Αλμωπού Αριδαίας ο Παναγιώτης Γκουτσίδης.
Αναλυτικά το σχόλιο του:
«Δυστυχώς φαίνεται η κόπωση σε μερικούς μικρούς παίκτες. Άλλο η πρώτη ομάδα και άλλο η Κ19. Υπάρχουν διαφορές. Ειδικά όταν καλείσαι να παίξεις δύο παιχνίδια σε μία εβδομάδα. Όταν βάζεις τα πρέπει σε κάποιους παίκτες, τότε καταλαβαίνεις ότι η ευθύνη είναι μεγάλη και φαίνεται η προσωπικότητα.
Είναι μια χρυσή ευκαιρία για ορισμένους να δοκιμαστούν σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και πρέπει να μάθουν σε αυτόν, αφού η ΑΕΛ όλα τα χρόνια έχει διεκδικητικές βλέψεις».
Για τις ελπίδες ανόδου:
«Κάθε παιχνίδι θέλουμε να κερδίζουμε, αλλά επειδή κερδίζει και η Βέροια, νομίζω ότι οι ελπίδες είναι μόνο μαθηματικές. Εμείς θα εξαντλήσουμε κάθε ευκαιρία».
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Super League 2: Αποσύρεται από το πρωτάθλημα ο ΑΟΤ;
Ακόμη μία αποχώρηση από τα Τρίκαλα!
Δράση μέχρι και…Μεγάλο Σάββατο στη Super League 2 – Δείτε τα ματς που ορίστηκαν
Πηγή: Ελευθερία