Ένταση στο Βόλο: Δακρυγόνα έξω από το ξενοδοχείο του Ολυμπιακού! (pic)

Regista Team12/09/2020
dakrygona
AURA TEO
red nose1

Δεν έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος στο Βόλο, καθώς από το πρωί παρατηρείται ένταση με την παρουσία 300 και πλέον φίλων της ΑΕΚ στην πόλη.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του regista.gr πριν λίγη ώρα απειλήθηκε σοβαρή σύρραξη μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων, με την αστυνομία να επεμβαίνει κάνοντας χρήση χημικών!

Συγκεκριμένα οπαδοί του Ολυμπιακού έφτασαν έξω από το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η ομάδα και δεν άργησαν να γίνουν αντιληπτοί από εκείνους της ΑΕΚ που βρίσκονται από τις πρωινές ώρες γύρω από τον παρακείμενο σύνδεσμο φιλάθλων των κιτρινόμαυρων. Η αστυνομία επενέβη γρήγορα στο σημείο πριν να έχουμε μεγάλης έκτασης επεισόδια, ρίχνοντας δακρυγόνα και “σπάζοντας” τον κλοιό των οπαδών της ΑΕΚ.

Πλέον το ξενοδοχείο του Ολυμπιακού θυμίζει.. αστακό, φρουρούμενο από όλες τις πλευρές με δυνάμεις της αστυνομίας, ενώ κλειστός είναι και ο δρόμος προς το σύνδεσμο της ΑΕΚ με τα πνεύματα να έχουν ηρεμήσει προς το παρόν.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν τουλάχιστον 50 οπαδοί της ΑΕΚ και άλλοι τόσοι του Ολυμπιακού στην περιοχή, με την κατάσταση να μυρίζει “μπαρούτι”.

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες του regista.gr από το σημείο:

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

119182517 640623460192641 8557126823016734457 n 1

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Μοίρασε το άρθρο
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα αθλητικά νέα της Θεσσαλίας! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.