Ολυμπιακός ΒόλουΏρα -μεταγραφικών- αποφάσεων στον Ολυμπιακό Βόλου

https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/10/olympiacos.jpg

Μήνας μεταγραφών είναι παραδοσιακά ο Ιανουάριος για όλες τις ομάδες και ο Ολυμπιακός Βόλου δεν θα αποτελέσει εξαίρεση.

Οι ερυθρόλευκοι παραμένουν σε αδράνεια, καθώς προς το παρόν από την Πολιτεία δεν έχει δοθεί το “ΟΚ” για επιστροφή στις ομαδικές προπονήσεις, ενώ κάθε κουβέντα για έναρξη της Football League φαντάζει αυτή τη στιγμή.. εκτός πραγματικότητας.

Αυτό όμως δε σημαίνει ότι οι άνθρωποι της ομάδας δεν παρακολουθούν τις εξελίξεις. Είναι άλλωστε ξεκάθαρη η πρόθεση τους, ο Ολυμπιακός να παρουσιαστεί πανέτοιμος για την εκκίνηση της σεζόν και γι’ αυτό το λόγο δεν αποκλείεται τις επόμενες κιόλας μέρες να έχουμε και ανακατατάξεις στο ερυθρόλευκο ρόστερ. Τα δεδομένα έχουν ως εξής:

Αρχικά, στο πλαίσιο της ενδεχόμενης αντικατάστασης του Μπαράνκο, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού Βόλου έκαναν επαφές με παίκτες στην Αργεντινή, εκμεταλλευόμενοι το δίαυλο επικοινωνίας που έχει δημιουργηθεί με τη συγκεκριμένη χώρα από το καλοκαίρι. Η μεταγραφή Μπαράνκο στην ΑΕΛ εν τέλει “χάλασε”, όμως επαφές υπήρξαν και μένει να φανεί αν οι ερυθρόλευκοι θα φέρουν κάποιον επιπλέον παίκτη από τη Λατινική Αμερική το Γενάρη ή θα βάλουν τις όποιες περιπτώσεις στο συρτάρι για το μέλλον.

Παράλληλα από τη συγκεκριμένη υπόθεση, ανέκυψε πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ Ολυμπιακού Βόλου και ΑΕΛ, λόγω της καλής συνεννόησης που υπήρξε ανάμεσα σε Κούγια και Τσιμπανάκο. Σύμφωνα με πληροφορίες έως και 5 παίκτες ετοιμάζονται να ακολουθήσουν το δρομολόγιο Λάρισα – Βόλος με τη μορφή δανεισμού, βρίσκοντας έτσι χρόνο συμμετοχής στους ερυθρολεύκους, βοηθώντας παράλληλα ουσιαστικά την ομάδα. Ένας από αυτούς μάλιστα ενδέχεται να είναι ο Δημήτρης Λουφάκης, ο οποίος αγωνίζεται στις πτέρυγες, ενώ μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του και στην κορυφή της επίθεσης.

Παράλληλα φαντάζει αρκετά πιθανό να υπάρξουν και αποδεσμεύσεις από την ομάδα, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που έχουν προκύψει με την κατάσταση στασιμότητας λόγω κορωνοϊού. Όλα αυτά τα θέματα αναμένεται να “τρέξουν” από τη νέα εβδομάδα. Αυτό που έχει κομβικό χαρακτήρα και επισημαίνεται με κάθε τόνο από τις ομάδες αυτή τη στιγμή, είναι να ξεκαθαρίσει το τι μέλλει γενέσθαι με την Football League, η οποία δυστυχώς παραμένει ακόμα και με την εκκίνηση του 2021.. στον αέρα.

 

Κοινοποιήστε το: