ΑΕΛΨάχνεται για ενίσχυση στην άμυνα αλλά και στην γραμμή “κρούσης” η ΑΕΛ

Avatar for Regista Team Regista Team29/12/2020
https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/08/ael-sima-1050-x-700.jpg

Πήρε τον Ούρος Τσόσιτς, έχει κλείσει τον Αντρές Κολομπίνο και συνεχίζει η ΑΕΛ. Για έναν ακόμη Ιανουάριο οι προσθήκες που θα γίνουν δεν θα είναι λίγες.

Μάλιστα όπως αναφέρουν δημοσιεύματα οι “βυσσινί” ενδιαφέρονται τόσο για ενίσχυση με μεταγγραφή αλλά και για δανεισμό.

ΑΕΛ: Στο στόχαστρο ο Θανάσης Παπαγεωργίου

Πιο συγκεκριμένα η ΑΕΛ φαίνεται ότι ενδιαφέρεται να εντάξεις στο δυναμικό της τον Λαρισαίο 33 χρόνο δεξιό μπακ Θανάση Παπαγεωργίου με μεταγγραφή ενώ και τον Ούγκο Κάιπερς με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Όσο αφορά τον Παπαγεωργίου στην θέση του δεξιού μπακ της ΑΕΛ  πίσω από τον Μπέρτο υπάρχει μόνο ο νεαρός Ορέστης Γρηγορόπουλος, ο οποίος έχει βγάλει προβλήματα τραυματισμού.

Έτσι εξετάζεται η λύση του Θανάση Παπαγεωργίου.

Ο 33χρονος είναι από την Λάρισα, γνωρίζει την ΑΕΛ καθώς έχει πέρασει πρόσφατα από τους “βυσσινί” και πρόσφατα αποδεσμεύτηκε από την Καλαμάτα.

Εκεί είχε πάει τον Σεπτέμβριο μετά από μία τριετία στον Πανιώνιο.

ΑΕΛ: Θέλει δανεικό από τον Ολυμπιακό

Επίσης η ΑΕΛ θέλει να εντάξει τον Ούγκο Κάιπερς στο δυναμικό της, με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Οι άνθρωποι της ΑΕΛ φαίνεται να ενδιαφέρονται να εντάξουν τον Βέλγο παίκτη στο ρόστερ τους, αντί για τον Κωστή που τους είχε δοθεί με τον ίδιο τρόπο αλλά δεν ικανοποίησε και επέστρεψε στους «ερυθρόλευκους».

Μάλιστα φαίνεται να επιθυμούν αυτός ο δανεισμός να έχει ισχύ για 1.5 χρόνο αλλά η έκβαση της υπόθεσης θα εξαρτηθεί από τις προσθαφεραίσεις στο ρόστερ των πρωταθλητών.

Με πληροφορίες από το sporttime.gr

Κοινοποιήστε το: