ΑΕΛ“Χρόνια Πολλά ΑΕΛ!” – Τα μηνύματα ΠΑΕ και Ερασιτεχνικής

https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/09/aelωerasitexniki.jpg

Ιστορική είναι η 17η Μαΐου για την ΑΕΛ, με τους “Βυσσινί” να γίνονται 57 και να γιορτάζουν τα γενέθλια τους σε μία ιδιαίτερα δύσκολη καμπή για το Σύλλογο.

Το μήνυμα της ΠΑΕ ΑΕΛ:

“Κυριακή 17 Μαΐου 1964.

Ο λευκός καπνός που βγήκε από τη στέγη της αίθουσας του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, έστειλε το χαρμόσυνο μήνυμα της ποδοσφαιρικής ενότητας και της “γέννησης” μιας ομάδας που στο διάβα των χρόνων θα ταυτίζονταν με τους θρύλους.

Σήμερα, 57 χρόνια μετά, σε μία κρίσιμη καμπή για την ΑΕΛ της καρδιάς και των ονείρων μας, οι σκέψεις όλων μας γυρίζουν στο “τότε”, αναπολούν το “χθες” και υποχρεώνουν πλέον τον καθένα μας να συμμετάσχει ενεργά σ’ έναν αέναο αγώνα για το παρόν και το μέλλον.

Είμαστε εδώ, θα παλέψουμε, θα νικήσουμε, θα γυρίσουμε πιο δυνατοί.

Το πεπρωμένο της “Βασίλισσας του Κάμπου” οδηγός μας.

Μαζί με τους χιλιάδες πιστούς και αγνούς οπαδούς, θ’ αναστρέψουμε την κατευθυνόμενη εσωστρέφεια και θα ξεπεράσουμε τα εμπόδια του κατεστημένου και της τυφλής άρνησης.

Το μήνυμα του μεγαλομετόχου και προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛ, κ. Αλέξη Κούγια, για ΕΝΟΤΗΤΑ και ΠΑΛΛΑΡΙΣΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, δεν είναι απλά επίκαιρο.

Είναι μία διαρκής έκκληση προς όλους τους αγνούς οπαδούς της αγαπημένης μας ομάδας, ν’ αφήσουν στο περιθώριο τις όποιες προσωπικές διαφωνίες και να συστρατευθούν στον κοινό αγώνα.

Στο δρόμο που χάραξαν οι φωτεινές ποδοσφαιρικές προσωπικότητες της Λάρισας και του Νομού, στις 17 Μαΐου 1964 στο ΔΩΛ, οφείλουμε να ξαναβαδίσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Χρόνια Πολλά αγαπημένη μας ΑΕΛ.

Χρόνια Πολλά “Βασίλισσα” της καρδιάς μας.

Μόνη δεν θα σ’ αφήσουμε ποτέ!”

Το μήνυμα της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ:

“57 χρόνια πριν, στις 17 Μαϊου 1964 δεν γεννήθηκε μόνο μια ομάδα από τη συγχώνευση τεσσάρων ομάδων της Λάρισας, αλλά κυρίως μια Ιδέα. Η δημιουργία μιας ομάδας που θα εκπροσωπεί επάξια την πόλη στην Α εθνική.

Αυτήν την Ιδέα επέκτεινε ο οραματιστής πρόεδρος Αντώνης Καντώνιας βάζοντας τα θεμέλια της ΑΕΛ που μεγαλούργησε τη δεκαετία του ’80 και πάτησε στα ίδια χνάρια την εξαετία 2004-10.

Μια ομάδα με κορμό γηγενών παικτών καθοδηγούμενων από καταξιωμένους προπονητές, με υγιές διοικητικό τοπίο και με προεξάρχοντα παράγοντα τη συμπαγή σχέση ομάδας-κόσμου που θα κατακτήσει τίτλους στην Ελλάδα και θα παρουσιάσει διακρίσεις στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αυτή η ΑΕΛ απέχει παρασάγγας από την πραγματικότητα κι αυτή την ΑΕΛ έχουμε χρέος να επαναφέρουμε με κάθε κόστος, πάντα σεβόμενοι την αξιοπρέπεια και την υπερηφάνεια που μας κληροδότησαν οι παλαιότεροι.

Τις επόμενες ημέρες κιόλας θα κληθούμε άπαντες, μέλη, φορείς και ο κόσμος της ομάδας να φανούμε άξιοι της κληρονομιάς και της περίστασης, ώστε να κοιτάξουμε το μέλλον με αισιοδοξία.

Χρόνια πολλά ΑΕΛΑΡΑ μας!”

Κοινοποιήστε το:
Θες να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νεα απο το regista;
facebook Κάνε like στη σελίδα του regista στο Facebook
instagram Ακολούθησε το regista στο Instagram
youtube Κάνε εγγραφή στο κανάλι του regista στο Youtube

Acio e Banner 1