ΤρίκαλαΧαραλαμπίδης: “Ευχάριστη εξέλιξη, ξεκινάμε την Τρίτη προπονήσεις”

https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/08/trikala-xaralampidis-1.jpg

Μετά τη θετική εξέλιξη που προέκυψε σήμερα και δίνει το δικαίωμα στις ομάδες της SL2 να επιστρέψουν άμεσα σε ομαδικές προπονήσεις, το Trikalascore επικοινώνησε με τον προπονητή του Α.Ο. Τρίκαλα Απόστολο Χαραλαμπίδη.

Ο Μακεδόνας τεχνικός αρχικά τόνισε: “Είναι αναμφίβολα μία πολύ ευχάριστη εξέλιξη. Εγώ ζήτησα από τους παίκτες μου να βρίσκονται άπαντες τη Δευτέρα στα Τρίκαλα, ενώ την Τρίτη θα υπάρξει προπόνηση που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Πηγής στις 12μ.μ.”.

Αναφορικά με το πότε θεωρεί ότι θα ξεκινήσει ο κ. Χαραλαμπίδης το πρωτάθλημα υπογράμμισε: “Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε με σιγουριά, ωστόσο, μετά τη σημερινή εξέλιξη θεωρώ ότι αμέσως μετά τις γιορτές θα έχουμε σέντρα”.

Τέλος, σχετικά με το πρόγραμμα της προετοιμασίας το επόμενο διάστημα επισήμανε: “Υπάρχει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα που θα δώσω στους ποδοσφαιριστές μου για περίπου 3 εβδομάδες. Είναι θετικό ότι τα παιδιά έχουν μία καλή βάση από την προετοιμασία των 3 μηνών και επίσης και το διάστημα της διακοπής δε σταμάτησαν να γυμνάζονται ατομικά. Τέλος όσον αφορά τις γιορτές θα υπάρχουν συνεχείς προπονήσεις και θα δοθεί μόνο 1-2 άδεια για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά”.

Κοινοποιήστε το:
Θες να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νεα απο το regista;
facebook Κάνε like στη σελίδα του regista στο Facebook
instagram Ακολούθησε το regista στο Instagram
youtube Κάνε εγγραφή στο κανάλι του regista στο Youtube

Acio e Banner 1