Χαλάρωση του lockdown: Ανακοινώσεις το απόγευμα από Χαρδαλιά!

AURA TEO
red nose1

Νωρίτερα από ότι αρχικά το υπολογίζαμε, θα έχουμε, όπως όλα δείχνουν τις ανακοινώσεις για την χαλάρωση του lockdown, το οποίο έτσι και αλλιώς με την μορφή που είχε δεν λειτουργούσε.

Έτσι τις ανακοινώσεις αναμένεται να κάνει στις 18:00 το απόγευμα ο Νίκος Χαρδαλιάς και αφού θα έχει ολοκληρωθεί η συνεδρίαση της επιτροπής των ειδικών.

Στόχος της κυβέρνησης φαίνεται πως είναι η σταδιακή χαλάρωση όλων των μέτρων καθώς τα συνεχή lockdown έχουν φέρει κόπωση στους πολίτες, ενώ υπάρχουν και μεγάλες οικονομικές επιπτώσεις.

Τι θα ανακοινωθεί

Σύμφωνα με τα όσα έχουν κυκλοφορήσει λοιπόν από το Σάββατο, αναμένεται να ανοίξουν οι διαδημοτικές μετακινήσεις. Άλλωστε το μέτρο αυτό, ειδικά το τελευταίο διάστημα, ελάχιστοι το τηρούσαν, καθώς οι έλεγχοι της αστυνομίας ήταν ανύπαρκτοι. Κάτι που αποτελούσε κοινό μυστικό.

Από εκεί και πέρα, θα υπάρξουν ανακοινώσεις για το άνοιγμα του λιανεμπορίου και των μικρών καταστημάτων. Το Υπουργείο Ανάπτυξης και ο Άδωνις Γεωργιάδης, έχουν προτείνει αυτό να μην γίνει με click away, αλλά με περιοριστικό στα τετραγωνικά και με μήνυμα στο 13032.

Η πλατφόρμα είναι έτοιμη, μπορεί κάποιος ακόμα και τώρα να στείλει SMS και το μόνο που μένει είναι να διευκρινιστεί το χρονικό περιθώριο που θα έχουν οι πολίτες στην διάθεσή τους.

Μοίρασε το άρθρο
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα αθλητικά νέα της Θεσσαλίας! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts