Γ’ ΕθνικήΦουλάρει για εξαγορά ΑΦΜ ο Ηρακλής!

https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/10/iraklis-1.jpg

Ο ΓΣ Ηρακλής με ανακοίνωσή του πριν από δυο εβδομάδες είχε διαψεύσει ότι έχει έρθει σε συμφωνία με άλλον αθλητικό σύλλογο όσον αφορά για το θέμα του ποδοσφαίρου, ωστόσο η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική.

Οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη ήδη έχουν κάνει δυο ραντεβού με την Τρίγλια για να εξαγοραστεί το ΑΦΜ της ομάδας της Χαλκιδικής, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν έρθει σε συμφωνία. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι άνθρωποι του ΓΣ Ηρακλής να κινηθούν και να κάνουν επαφές κι με άλλους συλλόγους και από τη Γ΄ Εθνική και οι πληροφορίες του metrosport.gr αναφέρουν πως οι συζητήσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο.

Βέβαια, σύμμαχος σε όλη αυτή την προσπάθεια είναι και οι άνθρωποι της ΕΠΟ που έχουν διαβεβαιώσει ότι θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους ώστε να βρεθεί λύση στο θέμα του ποδοσφαιρικού τμήματος, που είναι από τα πιο αδικημένα στην Ελλάδα και δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να υπάρξει μια σειρά συναντήσεων για να ζυγίσουν τα πράγματα και πως ο Ηρακλής θα ανέβει χωρίς να χρειαστεί να κουβαλάει χρέη του παρελθόντος.

Κοινοποιήστε το:
Θες να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νεα απο το regista;
facebook Κάνε like στη σελίδα του regista στο Facebook
instagram Ακολούθησε το regista στο Instagram
youtube Κάνε εγγραφή στο κανάλι του regista στο Youtube

Acio e Banner 1