Ολυμπιακός ΒόλουInterviewsΤσιμπανάκος: «Σαν Ολυμπιακός Βόλου πιστεύουμε στο δίκαιο – Θα εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια»

https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/08/tsibanakos_regista.jpg

barbersalon Avra

Προς νέα αναβολή οδεύει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2, λόγω προσφυγών που έχουν ήδη κατατεθεί ή πρόκειται να κατατεθούν από ομάδες της κατηγορίας στο Διαιτητικό Δικαστήριο, εναντίον της Επιτροπής Ιδιότητας Μεταγραφών.

Η αντίδραση των ομάδων προκύπτει ως συνέπεια της δικαίωσης της ΑΕΛ στην δική της προσφυγή, βάσει της οποίας ανακλήθηκαν τα δελτία και επανήλθαν οι περιορισμοί των μεταγραφών στις ομάδες που προβιβάστηκαν στην SL2 μέσω αναδιάρθρωσης, αν και αρχικά είχαν εξαιρεθεί από τα κριτήρια αδειοδότησης μετά από απόφαση της Επιτροπής εκτάκτων θεμάτων της ΕΠΟ.

Μία από τις ομάδες που έχει ήδη προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο και ψάχνει τη δική της δικαίωση είναι ο Ολυμπιακός Βόλου. Μιλώντας στο regista.gr ο ισχυρός άνδρας των ερυθρολεύκων κ. Ευριπίδης Τσιμπανάκος, ανέφερε σχετικά:

«Η ομάδα μας έχει ήδη προσφύγει αυτόνομα στο Διαιτητικό Δικαστήριο, ενώ αναμένεται να γίνουν προσφυγές και από άλλες πλευρές. Σίγουρα υπάρχει αισιοδοξία πως θα δοθεί μία λύση στο θέμα που έχει προκύψει.

Εμείς σαν Ολυμπιακός Βόλου πιστεύουμε στο δίκαιο και περιμένουμε τις εξελίξεις. Είναι δεδομένο ότι θα εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια για να δικαιωθούμε».

Acio
Κοινοποιήστε το:
Θες να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νεα απο το regista;
facebook Κάνε like στη σελίδα του regista στο Facebook
instagram Ακολούθησε το regista στο Instagram
youtube Κάνε εγγραφή στο κανάλι του regista στο Youtube