Γ’ Εθνική“Το να αγωνίζεσαι χωρίς κόσμο είναι σαν να χορεύεις χωρίς μουσική!”

https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/09/manouras-1.jpg

Ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους εν όψει της πρεμιέρας της Γ’ Εθνικής τα Μετεωρα, όπου θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την ομάδα του Α.Ο. Σελλάνων εντός έδρας.

Ο προπονητής των Μετεώρων Νίκος Μανούρας σε δηλώσεις του στο goaltrikala ανέφερε:

Για την ολοκλήρωση της προετοιμασίας ενόψει της πρεμιέρας :
Η προετοιμασία μας για την έναρξη του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε και όλοι πλέον αναμένουμε το παιχνίδι της Κυριακής εναντίον του Α. Ο. Σελλανων. Θέλουμε να ξεκινήσουμε νικηφόρα τη χρονιά και σε ένα εντός έδρας παιχνίδι, αλλά πάντα η πρεμιέρα θέλει ιδιαίτερη προσοχή, πόσο μάλλον όταν παίζεις με μια έμπειρη ομάδα στην κατηγορία όπως είναι τα Σελλανα, όπου αγωνίζονται 4 συνεχόμενα χρόνια στη Γ Εθνική. Δυστυχώς από το τελευταίο φιλικό αποκομισαμε κάποιους τραυματισμούς και έχει τεθεί εκτός μάχης ο Σαμουτης, ενώ 2-3 παιδιά είναι αμφίβολοι αν θα μπορέσουν να συμμετέχουν λόγω τραυματισμού.

Για το γεγονός ότι θα πραγματοποιηθεί η αγωνιστική χωρίς φιλάθλους:
Σίγουρα η απουσία των φιλάθλων επηρεάζει πολύ στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστων, καθώς όλοι θέλουν να αγωνίζονται μπροστά σε κόσμο. Οι θεατές δίνουν ρυθμό, ένταση σε έναν αγώνα, ένα επιπλέον κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές και όπως πολύ σωστά έχει γράψει ο λατινος συγγραφέας και ποιητής Εδουαρδο Γκαλεανο “το να αγωνίζεσαι χωρίς κόσμο, είναι σαν να χορεύεις χωρίς μουσική”, λείπει ο ρυθμός και ο παλμός της κερκίδας.

Ο στόχος της φετινής χρονιάς για τον Α. Σ. Μετεωρα;
Σίγουρα ο στόχος που έχουμε θέσει και φέτος στην ομάδα των Μετεωρων είναι η παραμονή της ομάδας στην κατηγορία και να πλασαριστουμε, όσο το δυνατόν πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, καθώς για να επιτευχθεί η παραμονή θα πρέπει να τερματισουμε στην πρώτη 8αδα, καθώς από τις 15 ομάδες θα υποβιβαστουν οι 7. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να καταφέρουμε την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία για ακόμα μία χρονιά.

Κοινοποιήστε το: