ΒόλοςSuper League 1ΑΕΛ«Τον πρότεινα για πρόεδρο της ΕΠΟ, συνεχίζω να νοιάζομαι για τον υπερήλικα φίλο μου Αλέξη!»

https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/10/beos-kougias-1050-x-700.jpg

Δήλωση με.. πρωταγωνιστή τον Αλέξη Κούγια έκανε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος κ. Αχιλλέας Μπέος, με την κόντρα ανάμεσα στους δύο άνδρες να συνεχίζεται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του προέδρου των κυανέρυθρων:

«Παρά το γεγονός ότι καθημερινά, σχεδόν, βρίσκομαι στο στόχαστρο των «επιθέσεων» του φίλου μου του Αλέξη του Κούγια, εγώ τον σκέφτομαι και προσπαθώ να βρω ένα τρόπο να τον βοηθήσω να βγει από την δεινή θέση που προφανώς βρίσκεται και τον οδηγεί σε αυτές τις συμπεριφορές που τον καθιστούν πηγή γέλιου για όλους.

Άλλωστε είναι και σε μια ηλικία που οι εντάσεις και μάλιστα οι καθημερινές είναι εξαιρετικά επικίνδυνες για την υγεία. Πήρα λοιπόν την πρωτοβουλία και επικοινώνησα με αρκετούς παράγοντες του ποδοσφαίρου, μεταξύ των οποίων οι κ.κ Μελισσανίδης, Σαββίδης και άλλοι, και τους πρότεινα να υποδειχθεί ως υποψήφιος πρόεδρος οικουμενικής αποδοχής της ΕΠΟ ο φίλος μου ο Αλέξης.

Δυστυχώς η πρωτοβουλία μου κατέληξε άδοξα, καθώς εμπειρότεροι εμού παράγοντες μου υπέδειξαν ότι με βάση το νέο Αθλητικό Νόμο «Αυγενάκη», άτομα ηλικίας 70 ετών και άνω απαγορεύεται να θέτουν υποψηφιότητα σε ομοσπονδίες! Και αλίμονο ο Αλέξης εμπίπτει σε αυτή την κατηγορία…

Παρά ταύτα όσο κι αν οι χρόνοι παρήλθαν και όσο κι αν ο Αλέξης παραμένει ίδιος και… χειρότερος, βρίζοντας, λασπολογώντας και συκοφαντώντας, εγώ συνεχίζω να νοιάζομαι για τον υπερήλικα φίλο μου Αλέξη. Δεν είμαστε, δα, και όλοι ίδιοι…».

Κοινοποιήστε το:
Θες να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νεα απο το regista;
facebook Κάνε like στη σελίδα του regista στο Facebook
instagram Ακολούθησε το regista στο Instagram
youtube Κάνε εγγραφή στο κανάλι του regista στο Youtube