ΤρίκαλαΤι σημαίνει η υπόθεση Ουάνγκα για τον ΑΟT και ποιες αναμένεται να είναι οι συνέπειες;

https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/08/αοτρικαλα.jpg

Τι σημαίνει η υπόθεση Ουάνγκα για τον ΑΟ Τρίκαλα και ποιες αναμένεται να είναι οι συνέπειες;

Όπως μεταφέρει η σελίδα “ΑΟ Τρίκαλα Στατιστικά & Ιστορία”, η υπάρχουσα νομοθεσία επιτρέπει πλέον σε άτομα να διεκδικούν χρήματα που τους οφείλονται από άλλες διοικήσεις μίας ΠΑΕ, ακόμα και αν αυτή η ΠΑΕ έχει αλλάξει ΑΦΜ (όπως εμείς), είτε έχει αλλάξει σήμα, όνομα και χρώματα (όπως η Βέροια). Αυτό συμβαίνει καθώς οι ομάδες αποτελούν “αθλητική συνέχεια” των προηγούμενων, κάτι που φυσικά δεν δέχεται αμφισβήτηση.

Ο Ουάνγκα έγραψε δύο συμμετοχές τη σεζόν 2005-06. Έκτοτε η ομάδα έπεσε Δ’ Εθνική, ξαναανέβηκε, ξαναέπεσε, έμεινε ανενεργή δύο χρόνια, άλλαξε ΑΦΜ. Η προσφυγή του έγινε δεκτή, ενώ προσφυγή έχει κάνει όχι μόνο ο Αγγελόπουλος αλλά και περίπου άλλοι 10 παίκτες.

Ο Αϊβάζογλου δε φαίνεται διατεθειμένος να πληρώσει χρέη που ουσιαστικά “δεν υπήρχαν” όταν ανέλαβε. Και κανείς δε μπορεί να του προσάψει κάτι σε αυτό το κομμάτι. Μπορεί να είναι σχετικά απόμακρος από την ομάδα, να μην κάνει κλικ σε πολλούς που είναι συνηθισμένοι σε οπαδιλίκια και μπανάνες και βαρύγδουπες δηλώσεις, αλλά στο οικονομικό κομμάτι μέχρι τώρα είναι συνεπής. Τακτοποίησε τις μεγάλες τρύπες του Μπαταγιάννη όταν ανέλαβε και επί ημερών του η ομάδα δεν έχει ανησυχήσει οικονομικά.

Τι θα συμβεί λοιπόν αν και όταν δικαιωθούν περισσότεροι στις προσφυγές που έχουν καταθέσει και η διοίκηση φύγει, αρνούμενη να διευθετήσει χρέη που δημιούργησε άλλος;

Τα πράγματα είναι απλά, οι αφαιρέσεις βαθμών θα πέσουν βροχή. Διάδοχη κατάσταση δεν φαίνεται να υπάρχει, οπότε το να βρεθεί για μία ακόμη φορά η ομάδα στο γκρεμό είναι πάρα πολύ πιθανό.

Το έργο δυστυχώς το έχουμε ξαναδεί πολλές φορές, μόνο που αυτή τη φορά δεν είναι εύκολο να αλλάξεις σελίδα. Οι εποχές που μία διοίκηση φέσωνε το σύμπαν και η επόμενη παραλάμβανε tabula rasa με κάποιο μαγικό τρόπο έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Οι μαλακίες πληρώνονται, ακόμα και σε βάθος 15ετίας. Ένας τυχοδιώκτης τύπου Παππά είναι αρκετός για να υποθηκεύσει το μέλλον της ομάδας και να τη βουλιάξει δια παντός.

Και επειδή δεν είμαστε Αγγλία, με κόσμο που να είναι διατεθειμένος να βγει μπροστά, να αναλάβει ηγετικό ρόλο, να ματώσει οικονομικά, να τρέξει, να οργανώσει, να ιδρώσει, πάντα θα παρακαλάμε κάποιον άλλο να πληρώσει τα σπασμένα.

Κοινοποιήστε το:
Θες να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νεα απο το regista;
facebook Κάνε like στη σελίδα του regista στο Facebook
instagram Ακολούθησε το regista στο Instagram
youtube Κάνε εγγραφή στο κανάλι του regista στο Youtube

Acio e Banner 1