ΤρίκαλαΑΟΤ: Τις αποφάσεις Λάλα περιμένει ο Αϊβάζογλου

https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/08/aivazoglou_regista.jpg

barbersalon Avra

Οι εξελίξεις στον Α.Ο Τρίκαλα έχουν παγώσει ξανά σε αγωνιστικό επίπεδο, καθώς προέχει να επιλυθούν πλήρως τα διοικητικά. Μετά τα όσα έγιναν τις προηγούμενες ημέρες και τη συνάντηση Αιβάζογλου-Λάλα το μπαλάκι έχει περάσει πλέον στον Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, ο οποίος καλείται να αποφασίσει εάν θα γίνει το απόλυτο αφεντικό της ομάδας ή θα συνεχίσει να βαδίζει σε συνιδιοκτησία με τον Πρόεδρο.

Όπως μεταφέρει το trikalascore τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα: Ο Αιβάζογλου άναψε «πράσινο» για την πώληση του μεριδίου του, προφανώς έγιναν κάποιες συζητήσεις και όσον αφορά το οικονομικό σκέλος της αγοροπωλησίας και ο Χρήστος Λάλας από τη Γερμανία όπου βρίσκεται πλέον μελετά τα επόμενα βήματά του. Και δε θα αργήσει να ανακοινώσει τις προθέσεις του. Πιθανότατα αυτό θα συμβεί ίσως μεθαύριο Δευτέρα, μέσω πρότασης που θα καταθέσει στον Ηλία Αιβάζογλου, με βάση τα όσα συζητήθηκαν μεταξύ τους.

Κανείς, βέβαια, δεν μπορεί να αποκλείσει και το ενδεχόμενο η απόφασή του να είναι τελείως διαφορετική και να αποφανθεί ότι είναι καλύτερο για την ομάδα και όσους εμπλέκονται σε αυτή, τη δεδομένη χρονική στιγμή να παραμείνει το καθεστώς συνιδιοκτησίας Σε αυτό το ενδεχόμενο θα υπάρξουν από όλους αμοιβαίες υποχωρήσεις, προκειμένου να μπορέσουν να συνεργαστούν αγαστά μέχρι το τέλος της σεζόν και εν συνεχεία να γίνει ότι είναι να γίνει από το Χρήστο Λάλα.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι θα πρέπει ο Χρήστος Λάλας άμεσα να ανακοινώσει τις αποφάσεις του, καθώς υπάρχουν αρκετά ζητήματα σε εκκρεμότητα που περιμένουν, όπως αυτό του νέου προπονητή, ο οποίος θα είναι κοινής αποδοχής από τους δύο μεγαλομετόχους, αλλά και τα μεταγραφικά, καθώς πρέπει η ομάδα να ενισχυθεί άμεσα στις θέσεις που χρειάζεται, δεδομένου ότι σε 10 ημέρες οι κυανέρυθροι θα δώσουν το πρώτο επίσημο παιχνίδι τους για το κύπελλο Ελλάδος.

Acio
Κοινοποιήστε το:
Θες να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νεα απο το regista;
facebook Κάνε like στη σελίδα του regista στο Facebook
instagram Ακολούθησε το regista στο Instagram
youtube Κάνε εγγραφή στο κανάλι του regista στο Youtube