Regista +Συζύγος διασηλωμένου υποδιοικητή: «Φοβάμαι πως είναι παρενέργεια του εμβολίου»

Avatar for Regista Team Regista Team06/01/2021
https://regista.gr/wp-content/uploads/2021/01/1111.jpg

Ένα θέμα το οποίο τις τελευταίες ώρες απασχολεί την ιατρική κοινότητα αλλά σκορπά και την ανησυχία στο ευρύ κοινό αφορά την κατάσταση της υγείας του υποδιοικητή νοσοκομείου της Αττικής, με υποκείμενα καρδιολογικά προβλήματα, ο οποίος μετά τη χορήγηση του εμβολίου εισήχθη σε ΜΕΘ του Θριάσιου νοσοκομείου.

Η σύζυγος του σε τηλεοπτική της συνέντευξη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, υποστήριξε πως η ίδια εξετάζει το ενδεχόμενο όλα να αποτελούν παρενέργεια του εμβολίου και κάποιοι να επιθυμούν να αποκρύψουν την αλήθεια.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει στην τοποθέτηση της:

Αρχικά ανέφερε: «Την Δευτέρα έκανε το εμβόλιο. Τις προηγούμενες ημέρες ο άνθρωπος ήταν υγιέστατος. Γενικά είναι 54 ετών, είναι σε καλή φυσική κατάσταση, δεν καπνίζει, δεν έχει κάποιο υποκείμενο νόσημα όπως λένε μερικοί. Δεν έχει ούτε ζάχαρο, ούτε καρδιακό πρόβλημα. Μόνο μία επέμβαση είχε κάνει το ’14, πρόπτωση της μιτροειδούς βαλβίδας. Αυτό δεν είναι κάτι. Έτσι κι αλλιώς, έχει μια χαρά καρδιακή λειτουργία. Ο άνθρωπος είναι καθ΄όλα υγιής. Ούτε είναι υπέρβαρος. Την Δευτέρα έκανε το εμβόλιο και άρχισε να νιώθει κάποια ατονία τη Δευτέρα, την Τρίτη όμως είχε δέκατα και δύσπνοια. Ξημερώματα Τρίτης προς Τετάρτη πήρε το αυτοκίνητο και πήγε στο νοσοκομείο να τον δουν οι γιατροί, γιατί ανησύχησε. Το τεστ COVID βγήκε αρνητικό. Την πρώτη μέρα μας είπαν ότι πάει να του κάνει ακροαστικά ως παρενέργεια το εμβόλιο. Ήταν με ορό με αντιβίωση ενδοφλέβια για τα πνευμόνια, με αντιπυρετικό γιατί ανέβασε λίγο πυρετό (μέχρι 38). Την Πέμπτη ήταν απύρετος, όμως το απόγευμα, την παραμονή της πρωτοχρονιάς του έκαναν ακτινογραφία η οποία έδειξε ότι προχωράει πνευμονία. Οι υπόλοιπες εξετάσεις ήταν εξαιρετικές δεν είχε τίποτε άλλο. Το μόνο πρόβλημα ήταν το οξυγόνο. Έτσι, μας είπαν οι γιατροί ότι δεν πρέπει να χάσουμε χρόνο, θα πρέπει να διασωληνωθείτε για να σώσουμε τα πνευμόνια σας και να μη σας χάσουμε. Να μην Καταρρεύσει το αναπνευστικό σας. Το δεχθήκαμε για να σωθεί».

Στη συνέχεια σημείωσε: «Στο Θριάσιο δεν υπήρχε κρεβάτι ΜΕΘ. Έγινα ξανά τεστ COVID στο Αττικό, το οποίο βγήκε ξανά αρνητικό. Έτσι, το πρωί της Παρασκευής μεταφέρθηκε στο κρατικό Νίκαιας, στην ΜΕΘ, το απογευματάκι παραλίγο να φύγει από την ζωή. Είχε κάποιες επιπλοκές του αναπνευστικού. Δεν μας λένε και πάρα πολλά οι γιατροί της ΜΕΘ, είναι φειδωλοί. Σημασία έχει ότι δεν έφυγε». Κάθε μέρα τεστ, όχι μόνο για COVID αλλά και για πιθανή γρίπη βγαίνουν αρνητικά. βγαίνουν αρνητικά. Ο κ.Τσιόδρας έλεγε θα είναι κάποια λανθάνουσα γρίπη και θα την ενεργοποίησε το εμβόλιο, όμως απορρίφθηκε και αυτή η εκδοχή. Του έκαναν άλλα τεστ, αλλά δεν ανιχνεύσαν κάποιον άλλον ιό ή μικρόβιο. Κανένς COVID, κανένας ιός, κανέναν μικρόβιο, καμία γρίπη. Μια λοιμωξιολόγος μας είπε ότι υπάρχει πιθανότητα να είναι ο 5ος άνθρωπος σε όλη την Ευρώπη που εμφάνισε από το εμβόλιο ως παρενέργεια ένα σύνδρομο ανοσολογικής αντίδρασης, έχουμε την αίσθηση πως φοβούνται… διότι η Pfizer αναγράφει στην ιστοσελίδα της ότι για να καταγραφεί επίσημα μία παρενέργεια, πρέπει να εμφανιστεί τουλάχιστον σε 5 άτομα, η ίδια παρενέργεια»

Για να συμπληρώσει: «Πολύ φοβάμαι, χωρίς να είμαι συνωμοσιολόγος ούτε αντιεμβολιάστρια, ούτε ο άντρας μου είναι, ο άντρας μου δέχθηκε να κάνει το εμβόλιο αφού είχε δώσει το ιστορικό του στους γιατρούς που έκριναν ότι ως υγειονομικός πρέπει να το κάνει, ότι προσπαθούν να αποκρύψουν ότι είναι παρενέργεια, γιατί είναι παρενέργεια του εμβολίου. Προσπαθούν να αποδείξουν ότι είναι δευτερογενής παρενέργεια του εμβολίου. Καταλάβατε. Να πουν ότι υπήρχε κάτι άλλο, το οποίο όμως δεν φαίνεται πουθενά».

Πηγή: metrosport.gr

Κοινοποιήστε το:

Σχετικές Αναρτήσεις