ΒόλοςΣυγκίνησε ο Κιάκος: «Αφιερώνω το γκολ στον ανιψιό μου που δίνει μάχη με τον καρκίνο»

https://regista.gr/wp-content/uploads/2021/01/kiakos-1.jpg

Δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ έκανε ο σκόρερ του Βόλου Γιάννης Κιάκος, ο οποίος και αποκάλυψε που αφιέρωσε το τέρμα που πέτυχε.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Κιάκου που συγκίνησαν τους πάντες έχουν ως εξής:

«Η αλήθεια είναι πως χάρηκα για το γκολ που πέτυχα, αλλά θα χαιρόμουν περισσότερο αν νικούσαμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια για την προσπάθεια, μπήκαμε καλύτερα απ’ την αρχή. Στο πρώτο μέρος δεν υπήρχε ΠΑΟΚ στο γήπεδο. Αξίζαμε καλύτερο αποτέλεσμα. Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από εμάς. Αυτό που κρατάμε είναι πως παλέψαμε, παίξαμε ποδόσφαιρο, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ. Συνεχίζουμε με το κεφάλι ψηλά.

Ξέραμε πως ο ΠΑΟΚ θα πιέσει, έκανε αλλαγές και σίγουρα έπαιξε ρόλο αυτό. Δεν ξέρω αν χαλαρώσαμε, δεν κρατούσαμε μπάλα, θα πρέπει να το κοιτάξουμε. Ο ΠΑΟΚ είναι απ’ τις καλύτερες ομάδες, ξέραμε πως στο δεύτερο μέρος θα τα δώσει όλα. Προσπαθήσαμε να πετύχουμε γκολ να ισοφαρίσουμε, κάναμε αλλαγές. Αν δίνεις μέχρι τέλος τον καλύτερο εαυτό, ή θα ισοφαρίσεις ή θα δεχτείς ένα ακόμα τέρμα».

Για την αφιέρωση στο γκολ:

«Έκανα την καρδιά και το άλφα, για το ανιψάκι μου στη Γερμανία. Είναι 10 ετών και δίνει μάχη δεύτερη φορά με τον καρκίνο. Είμαι δίπλα του, θέλω να το ξέρει, μιλάω συνέχεια μαζί του».

Κοινοποιήστε το: