Άλλα ΣπορΣτην αποστολή της εθνικής ομάδας κολύμβησης ο Γιάννης Κοντοβάς!

https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/08/niki_kolimvisi_regista.jpg

Ανακοινώθηκε από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας, η αποστολή της εθνικής ομάδας για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης που θα διεξαχθεί στη Ρώμη 6 – 11 Ιουλίου 2021. Στην αποστολή της χώρας μας θα είναι και ο αθλητή του Γ.Σ.Β “Η ΝΙΚΗ” Γιάννης Κοντοβάς.

Είναι τεράστια επιτυχία για τον αθλητή και δικαίωση της προσπάθειας που έχει καταβάλει,ενώ και για το τμήμα κολύμβησης της Νίκης Βόλου είναι μια μοναδική στιγμή που ένα δικό μας παιδί συμμετέχει στην αποστολή της εθνικής ομάδας άξια και μας κάνει όλους υπερήφανους όπως και τους συναθλητές και προπονητές του. Η επιτυχία αυτή, αποτελεί παράδειγμα που ξεπερνά τα στενά όρια του συλλόγου και αποτελεί τιμή για την πόλη μας .

Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος κολύμβησης της Νίκης Βόλου, νιώθει περηφάνια και εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια για αυτή την επιτυχία τόσο στον ίδιο τον αθλητή, όσο και στους γονείς του που τον στηρίζουν σε όλη αυτή τη διαδρομή και του εύχεται καλή επιτυχία στη νέα αυτή πρόκληση όπως είναι για κάθε αθλητή, ένας τέτοιος αγώνας.

Γιάννη συγχαρητήρια και πάντα επιτυχίες !!!

Kontovas

Κοινοποιήστε το:
Θες να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νεα απο το regista;
facebook Κάνε like στη σελίδα του regista στο Facebook
instagram Ακολούθησε το regista στο Instagram
youtube Κάνε εγγραφή στο κανάλι του regista στο Youtube

Acio e Banner 1