ΤρίκαλαΣταματής: “Το νέο πρωτάθλημα θα είναι μαραθώνιος”

https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/08/andreasstamatis.jpg

Δηλώσεις στην επίσημη σελίδα του Α.Ο.Τ. έκανε ο επιθετικός της ομάδας, Ανδρέας Σταματής. Ο έμπειρος επιθετικός μίλησε για όλα προετοιμασία, τη περσινή σεζόν, το νέο πρωτάθλημα ενώ έστειλε και το μήνυμα στους φίλους των Τρικάλων.

Για τη προετοιμασία:

Όλα βαίνουν καλώς, προσπαθούμε να μπούμε στη φιλοσοφία του προπονητή υπάρχει πολύ τρέξιμο και κούραση αλλά είναι λογικό καθώς βρισκόμαστε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Έχουμε νέα παιδιά με πολύ ταλέντο, προσπαθούμε να βρούμε ομογένεια γιατί ουσιαστικά είμαστε μία νέα ομάδα. Πιστεύω σιγά σιγά θα είμαστε πολύ καλύτεροι.

Τις διαφορές με πέρυσι:

Δεν μπορούμε να κρίνουμε ακόμα τι άλλαξε είναι πολύ νωρίς, έφυγαν αρκετά παιδιά, έχουμε μείνει 6-7 παίκτες από πέρυσι, γνωρίζουμε σε ποια ομάδα βρισκόμαστε και τι πρέπει να κάνουμε. Τα νέα παιδιά που έχουν έρθει δείχνουν ζήλο και μοχθούν για να διακριθούν.

Για το νέο πρωτάθλημα:

Θα είναι ένας μαραθώνιος, άποψη μου είναι ότι δεν έπρεπε να γίνει αυτό (αναδιάρθρωση) είναι σαν η περσινή σεζόν να μην είχε κανένα νόημα. Ανεβαίνουν οκτώ ομάδες, για εμένα δεν είναι δίκαιο. Από εκεί και πέρα δεν είμαι ο αρμόδιος να το κρίνω, εμείς δουλεύομε με τον προπονητή για να είμαστε έτοιμοι για το νέο πρωτάθλημα.

Για τον κόσμο:

Ο κόσμος μας ήταν ο δωδέκατος παίκτης, ήταν παντού μαζί μας είτε εντός είτε εκτός έδρας και τον ευχαριστούμε πολύ. Οι προσωπικές μου φιλοδοξίες είναι αν βοηθήσω ακόμα περισσότερο τη ομάδα μου και να διακριθώ μέσα από αυτή.

 

Κοινοποιήστε το:
Θες να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νεα απο το regista;
facebook Κάνε like στη σελίδα του regista στο Facebook
instagram Ακολούθησε το regista στο Instagram
youtube Κάνε εγγραφή στο κανάλι του regista στο Youtube

Acio e Banner 1