ΤρίκαλαΣταματής: “Έχει ξεκινήσει μέχρι και η Ανδόρα”

https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/08/andreasstamatis.jpg

Στην αθλητική εκπομπή του FM 100 «Στα Γήπεδα η Ελλάδα αναστενάζει» μίλησε ο Ανδρέας Σταματής ο οποίος σημείωσε αρχικά: «Το πρωτάθλημα έπρεπε να έχει ήδη ξεκινήσει αλλά ο ερασιτεχνισμός που έχουμε σε μία επαγγελματική κατηγορία φαίνεται ξεκάθαρα. Αυτό το βλέπουμε από το καλοκαίρι και μετά. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, ούτε να πιέσουμε, υπάρχουν αρμόδια όργανα, υπάρχει και ο ΠΣΑΠ που μπορεί να μας εκπροσωπήσει».

Όσο για την δική του καθημερινότητα τόνισε: «Αυτό που εγώ μπορώ να κάνω είναι να ακολουθώ το πρόγραμμα που μου έχει δώσει ο γυμναστής και η ομάδα και περιμένουμε να ξεκινήσει. Κάνουμε και βράδυ προπονήσεις και τρέχουμε με φακό στο κεφάλι για να βλέπουμε μαζί με τον Νιάρο»

Για την όλη κατάσταση σχολίασε: «Έχει ξεκινήσει μέχρι και η Ανδόρρα. Όλη αυτή η ιστορία με το πόσες ομάδες θα παίξουν στην Σούπερ Λιγκ 2, αν θα ήταν δύο όμιλοι ή ένας μας πήγε πάρα πολύ πίσω. Από την στιγμή όμως που δεσμεύτηκε η Σούπερ Λιγκ 2 ότι θα γίνονται τεστ έπρεπε να ξεκινήσουμε. Δεν γίνεται να υπάρχει αυτή η αντιμετώπιση και να έχουμε εννιά με δέκα μήνες απραξίας»

Κοινοποιήστε το:
Θες να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νεα απο το regista;
facebook Κάνε like στη σελίδα του regista στο Facebook
instagram Ακολούθησε το regista στο Instagram
youtube Κάνε εγγραφή στο κανάλι του regista στο Youtube

Acio e Banner 1