ΑΕΛΣτίφλερ: ‘Θα παραμείνουμε στην κατηγορία’

Avatar for Regista Team Regista Team17/04/2021
https://regista.gr/wp-content/uploads/2021/04/stifler.jpg

Συνέντευξη στο Kicker έδωσε ο Μάνουελ Στίφλερ όπου είπε πολλά και ενδιαφέροντα.

Αρχικά πληροφόρησε πως προσωρινά έμενε με την οικογένεια του στον Βόλο λόγω των σεισμών που έγιναν τον προηγούμενο μήνα ενώ έδωσε και αρκετά στοιχεία για την πόλη της Λάρισας (πληθυσμό, πανεπιστήμιο που διαθέτει, καιρικές συνθήκες κτλ).

Για την ομάδα της Α.Ε.Λ. επισήμανε πως άλλαξαν πολλά με τον Φέστα στην τεχνική ηγεσία αλλά και με τους πολλούς παίκτες που ήρθαν τον Γενάρη.

Επίσης, δήλωσε πως χάρηκε για το κρίσιμο γκολ που πέτυχε εναντίον του Ατρομήτου που ήταν και το πρώτο του ενώ συνεννοείται στα αγγλικά με τους ανθρώπους στην ομάδα.

Το επίπεδο του πρωταθλήματος είναι παρόμοιο με αυτό στην Β΄Γερμανίας και του αρέσει πολύ η “περιπέτεια” που ξεκίνησε εδώ και 2,5 μήνες για τον ίδιο και την οικογένεια του στην χώρα μας.

Επιπλέον, δήλωσε πως πρώτα τον ενδιαφέρει να μείνει η Α.Ε.Λ. στην κατηγορία και μετά να σκεφτεί το μέλλον του όπου δεν αποκλείει να γυρίσει στην Γερμανία (θεωρεί αγωνιστικά πως υπάρχει “ανεξόφλητος” λογαριασμός στην χώρα του) αλλά και να μείνει στους “βυσσινί” την επόμενη χρονιά θεωρώντας πως οι πιθανότητες είναι οι ίδιες.

Η Α.Ε.Λ. είπε πως είναι καλύτερη πια με έμφαση στο αμυντικό κομμάτι ενώ είναι πεπεισμένος πως θα παραμείνει κατευθείαν (δίχως μπαράζ) στην κατηγορία.

Τέλος, βασικός παράγοντας για να έρθει στην Λάρισα αποτέλεσε ο Μπεν Χατίρα τον οποίο ήξερε από την Γερμανία και εν τέλει πείσθηκε μετά από κάποιους μήνες απραξίας λόγω της λύσης του συμβολαίου του, στην Καρσλρούη να έρθει στην Α.Ε.Λ.

Κοινοποιήστε το:
Θες να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νεα απο το regista;
facebook Κάνε like στη σελίδα του regista στο Facebook
instagram Ακολούθησε το regista στο Instagram
youtube Κάνε εγγραφή στο κανάλι του regista στο Youtube

Acio e Banner 1