Νίκη ΒόλουΒεργέτης: ‘Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα ζήσουμε ξανά την αδρεναλίνη’

https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/11/vergetis-1.jpg

Δηλώσεις, ενόψει της πρεμιέρας της Football League (27/3, 12:00), με αντίπαλο το Αιγάλεω, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, παραχώρησε στην επίσημη σελίδα της Νίκης Βόλου, ο Στάικος Βεργέτης.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα ζήσουμε ξανά, ύστερα από ένα χρόνο και κάτι, την αδρεναλίνη ενός επίσημου αγώνα. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε με ποδοσφαιρική ωριμότητα τα παιχνίδια, τόσο στην τακτική μας προσέγγιση, όσο και στη διαχείριση των διάφορων καταστάσεων, εντός αγώνα. Δηλαδή, με λίγα λόγια, οι παίκτες πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι στα τακτικά τους καθήκοντα, αλλά πρέπει και να δείξουν την απαραίτητη ωριμότητα να διαχειριστούν διάφορες καταστάσεις μέσα σε μία αναμέτρηση, τομέας που έχει επισημανθεί πως χρειάζεται βελτίωση από πέρσι.

Όσον αφορά αποκλειστικά το ερχόμενο παιχνίδι, έχουμε εικόνα του αντιπάλου και ξέρουμε τα δυνατά του σημεία, έχουμε μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές για τον τρόπο, με τον οποίο θα τα αντιμετωπίσουμε. Το ζητούμενο είναι ποια ομάδα θα καταφέρει, σε μεγαλύτερη χρονική διάρκεια, να έχει υψηλό αγωνιστικό ρυθμό. Τέλος, γνωρίζουμε, και το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές, ότι ο κόσμος θα είναι δίπλα μας, παρά το γεγονός ότι δε θα βρίσκεται στις κερκίδες”.

Κοινοποιήστε το:
Θες να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νεα απο το regista;
facebook Κάνε like στη σελίδα του regista στο Facebook
instagram Ακολούθησε το regista στο Instagram
youtube Κάνε εγγραφή στο κανάλι του regista στο Youtube

Acio e Banner 1