Νίκη ΒόλουΣοβαρός τραυματισμός για Αλιατίδη!

https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/10/aliatidis1-1.jpg

Μία πολύ άτυχη στιγμή είχαμε στο πρώτο ημίχρονο του φιλικού αγώνα της Νίκης κόντρα στο Βόλο στο ΕΑΚ.

Σε μια ανύποπτη φάση, ο αρχηγός των κυανόλευκων Μάνος Αλιατίδης χτύπησε σοβαρά στον αστράγαλο, με τον ποδοσφαιριστή να σφαδάζει από τους πόνους τρομάζοντας τους ανθρώπους της ομάδας. Μάλιστα ο σκληροτράχηλος αμυντικός χρειάστηκε τη βοήθεια των συμπαικτών του για να βγει εκτός αγωνιστικού χώρου, καθώς υπέφερε από τους πόνους και δεν ήταν σε θέση να πατήσει το πόδι του.

aliatidis2 1

Το ευχάριστο είναι πως ο Αλιατίδης γλίτωσε τα χειρότερα μιας και αποκλείστηκε το ενδεχόμενο κατάγματος, επομένως μιλάμε πιθανότατα για διάστρεμμα βαριάς μορφής που θα τον αφήσει εκτός δράσης για το προσεχές διάστημα. Ο ποδοσφαιριστής έβγαλε ακτίνες στο νοσοκομείο και αύριο περιμένει νεότερα για το μέγεθος του προβλήματος, ώστε να αποσαφηνιστεί το ακριβές διάστημα της απουσίας του.

aliatidis 1

Ο άτυχος αμυντικός ήταν πολύ στεναχωρημένος με τον τραυματισμό του, όμως άπαντες στο κυανόλευκο στρατόπεδο φρόντισαν να του σταθούν από την πρώτη στιγμή και να τον παρηγορήσουν, ευχόμενοι η περιπέτεια του να περάσει γρήγορα και να επιστρέψει δυνατός στο γήπεδο.

Κοινοποιήστε το: