Άλλα ΣπορΣημαντική διάκριση για τη Νικολίνα Μούστο της ΑΕΛ

Avatar for Regista Team Regista Team28/10/2020
https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/10/nikolinamusto-.jpg

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ ενισχύθηκε σημαντικά τη φετινή χρονιά, κάνοντας μάλιστα την έκπληξη ανακοινώνοντας την Νικολίνα Μούστο. Η 23χρονη που αγωνίζεται ως επιθετικό χαφ, υπήκοος Αμερικής με καταγωγή από τη Χαβάη, ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΛ φέρνοντας μαζί της εμπειρίες από το κορυφαίο -κατά πολλούς- πρωτάθλημα γυναικείου ποδοσφαίρου, αυτό της Αμερικής αλλά και από την Αγγλία όπου αγωνίστηκε.

Σήμερα μάλιστα, η παίκτρια της ΑΕΛ γνώρισε μία ιδιαίτερα τιμητική διάκριση, καθώς ανακοινώθηκε από την ομάδα SRUSA (Sports Recruiting USA) ως σκάουτερ για τη Βόρεια Αμερική.

Η Νικολίνα, που ήρθε από την Αγγλία όπου είχε συνδυάσει ποδόσφαιρο και μεταπτυχιακές σπουδές στο Νότιγχαμ, θα βοηθάει νέους ποδοσφαιριστές με την εμπειρία της στο κολέγιο να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους, θα τους συμβουλεύει να πράξουν το αντίστοιχο όπως εκείνη, συνδυάζοντας τη μόρφωση με τον αθλητισμό και ταυτόχρονα θα λειτουργεί και ως σκάουτερ, ανιχνεύοντας νέα ταλέντα που θα στελεχώσουν τις ποδοσφαιρικές ομάδες της Αμερικής.

Η ίδια δήλωσε ενθουσιασμένη με την πρόσληψή της από την SRUSA team και τόνισε πως θα κάνει τα πάντα προκειμένου να εμπνεύσει με την εμπειρία της νέους ποδοσφαιριστές να πετύχουν τους στόχους της όπως εκείνη.

Κοινοποιήστε το: