Regista +Ραούλ Μπράβο: «Υπάρχουν στημένα ματς στην Ελλάδα!»

https://regista.gr/wp-content/uploads/2021/03/bravo-1.jpg

Ο Ραούλ Μπράβο μίλησε στην τηλεοπτική «Δίκη» για την υπόθεση των στημένων αγώνων, τις κατηγορίες εναντίον του αλλά και το πέρασμά του από Ολυμπιακό Άρη και Βέροια.

Διαβάστε την αποκαλυπτική συνέντευξη:

Στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ο κύριος Ραούλ Μπράβο. Κύριε Μπράβο καλησπέρα σας.

Καλησπέρα.

Η πρώτη ερώτηση, εάν θέλει να σχολιάσει την δικαστική του περιπέτεια.

Το μόνο που θέλω να σου πω είναι ότι είμαι χαλαρός γιατί ξέρω ότι δεν το έκανα και περιμένω μόνο το δικαστήριο να επιβεβαιώσει αυτό που ξέρω κι εγώ.

«ΠΑΙΖΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ»

Δηλαδή ότι δεν έπαιζες στοίχημα.

Όχι, όχι ποτέ.  Έπαιζα  στοίχημα για πλάκα, με τη Ρεάλ Μαδρίτης, τη Μπαρτσελόνα, αυτό το έκανα. Ποιος δεν έπαιξε στην Ελλάδα μία φορά. Αυτό είναι άλλο, δεν είναι το ίδιο να παίξεις στοίχημα για πλάκα και να «φτιάξεις» αγώνες. Δεν είναι το ίδιο.

Άρα τα στοιχήματα δεν είχαν σχέση με στημένα ματς.

Όχι, δεν χρειάζεται να το απαντήσω αυτό, μόνο τα λεφτά που χάνω όταν παίζω στοίχημα μιλούν από μόνα τους, καταλαβαίνετε; Μόνο χάνω όταν παίζω.

«ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ»

Έχεις χάσει πολλά λεφτά απ’ τα στοιχήματα;

Όχι, όχι δεν παίζω πολλά, για πλάκα παίζω. Τι μπορείς να παίξεις; 50 ευρώ μία φορά, 100 ευρώ το πολύ. Δεν έχω παίξει πολλά. Το ξέρω ότι το στοίχημα δεν είναι για να πάρεις λεφτά. Ο κόσμος νομίζει ότι παίζεις στοίχημα για να πάρεις λεφτά, όχι. Αν παίξεις για πλάκα για να δεις τι μπορεί να γίνει, αλλά τα λεφτά καλύτερα στην τράπεζα.

Λεφτά κερδίζουν μόνο αυτοί που ξέρουν τα στημένα ματς.

Όχι ούτε αυτοί νομίζω.

Ούτε αυτοί;

Ούτε αυτοί νομίζω ναι.

«Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕ 360ο – ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ »

Άλλαξε η ζωή σου Ραούλ από αυτή την περιπέτεια; Πώς είναι η ζωή σου τώρα;

Η ζωή μου τώρα άλλαξε 360 μοίρες. Εγώ τώρα δεν ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο γιατί μετά απ’ όλο αυτό, είναι δύσκολο να μου δώσουν δουλειά. Μέχρι αυτό να τελειώσει και να πει το δικαστήριο ότι εγώ δεν έκανα τίποτα, θα είναι δύσκολο. Και το καταλαβαίνω γιατί ποιος θέλει να δουλεύει με ένα παιδί που λένε ότι έχει κάνει τέτοιες μαλ…; Κατάλαβες δεν είναι τώρα εύκολο. Είμαι σίγουρος ότι όταν όλο αυτό τελειώσει, θα βρω δουλειά σίγουρα, αλλά πρέπει να περιμένω.

Τώρα παίζεις ποδόσφαιρο;

Όχι, όχι έπαιξα με έναν φίλο σε μία μικρή ομάδα στην Ολλανδία τα τελευταία χρόνια, αλλά τώρα έχω την καινούρια μου δουλειά που είναι να πάρω ένα σπίτι και να το φτιάξω. Να τα κάνω όλα καινούρια και να το διακοσμήσω.

«ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΜΙΛΑΩ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ»

Στην Ελλάδα κράτησες φίλους; Έχεις φίλους απ’ την Ελλάδα, Έλληνες φίλους;

Έχω κρατήσει ναι. Έχω πολλούς φίλους εκεί. Με τον πρόεδρο Καρυπίδη μιλάω κάθε μήνα, με τον Δημήτρη, τον Τόνι τον μεταφραστή. Έχω και τον Γιάννη έναν φίλο που μένει στο Πανόραμα, έχω φίλους.

Μάλιστα. Ποια ομάδα από τις τρεις ελληνικές που έπαιξες, Ολυμπιακός, Άρης και Βέροια είναι πιο πολύ στην καρδιά σου;

Δύσκολο. Είναι δύσκολο γιατί εγώ έπαιξα στον Ολυμπιακό και ήταν όλα αλλιώς, παίζαμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ στον Άρη, δεν έπαιξα στην Α’ Εθνική. Έχω πολύ καλές αναμνήσεις με τον Ολυμπιακό και είναι αλήθεια στον Άρη ήταν πιο άσχημα παίζοντας στη Γ’, αλλά έχω και στις δύο ομάδες  πολύ καλές αναμνήσεις.

Για τη Βέροια;

Εντάξει στη Βέροια πέρα καλά γιατί είχε πολλούς Ισπανούς. Η ομάδα πήγε καλά,αλλά όχι στο τέλος. Μπορούσαμε λίγο καλύτερα, αλλά εκεί ήμασταν σαν οικογένεια

«ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»

Φυσικά και θα τους βοηθήσω. Εγώ ποτέ δεν έπαιξα για να χάσω ένα παιχνίδι και αν κάποιος συμπαίκτης μου το έκανε αυτό θα τον γα… Είναι η μοναδική βοήθεια που μπορώ να δώσω στο δικαστήριο.

«ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ»

Υπήρχαν παίκτες που ήθελαν να χάσουν;

Στην Ελλάδα υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με το στοίχημα. Είναι δύσκολο γιατί αν κάνεις λάθος, όλοι λένε ότι το έκανε γιατί το έπαιξε κατάλαβες; Είναι δύσκολη χώρα για να παίξεις ποδόσφαιρο. Γιατί  όλοι έχουν το στοίχημα στο κεφάλι. Αν ο τερματοφύλακας δεχτεί εύκολο γκολ, πήρε λεφτά σίγουρα. Είναι έτσι το κεφάλι του Έλληνα.

«ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΙΧΘΗΚΑ»

Ναι. Υπάρχει καχυποψία στην Ελλάδα. Δεν υπάρχουν και στημένα ματς όμως στην Ελλάδα;

Σίγουρα υπήρχαν, αλλά αν μου λες εμένα αν ήμουν μέσα, σου λέω ένα μεγάλο όχι.

Δεν ήσουν σε κανένα τέτοιο παιχνίδι.

Όχι, όχι

«ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΩΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ»

Ρώτησα απλώς Ραούλ, αν υπήρχαν άλλοι παίκτες της ομάδας που ήθελαν  να χάσει.

Μπορώ να σου πω κάτι;

Ναι

Το ξέρεις πόσα εκατομμύρια έπαιρνα στη ζωή μου; Έπαιξα στη Ρεάλ Μαδρίτης, τον  Ολυμπιακό. Γιατί να παίξω; για πόσο; για 10.000; 20.000; 50.000;

Εγώ τι να κάνω; Να γα… το όνομά μου για 30.000;

Νομίζω, για εμένα είναι δύσκολο να μιλάς έτσι, γιατί δεν ξέρω πόσο μπορεί να πάρει ένας παίκτης για να το κάνει αυτό, Τι παίρνει μισό εκατομμύριο; Δεν νομίζω.

Πόσο μπορεί να παίρνει ένας παίκτης που παίζει για να χάνει;

 Και χαλάει το όνομά του λες. Αυτό λέω. Εγώ είχα λεφτά για να έχω τέλεια ζωή, ωραία ζωή. Δεν έχω πρόβλημα με λεφτά, τι να κάνω;

Να κάνω μια μα… να γα… το όνομά μου για πόσο, για 20 λεπτά, 25; Για πόσο 10.000; Δεν ξέρω

«ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΟΥΣΑ ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΜΟΥ»

Ναι. Είχες τόσο μεγάλη οικονομική επιφάνεια που νομίζω ότι κάποια στιγμή βοήθησες και τις ομάδες. Τον Άρη τη Βέροια, οικονομικά βοήθησες;

Εγώ όχι, τι βοήθεια; Με τον πρόεδρο είχαμε καλή σχέση,  εμένα μου έλεγε περίμενε έναν μήνα δεν έχω λεφτά τώρα, αν λες γι’ αυτό βοήθεια ναι. Δεν ήμουνα παιδί που αν δεν πάρω τα λεφτά στον μήνα μου, να  πω «έλα δώσε μου τα λεφτά γιατί θα φύγω». Όχι. Εγώ δεν ήμουν έτσι.

«ΕΝΙΩΣΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΟΤΑΝ ΜΕ ΣΥΝΕΛΑΒΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ»

Πως ένιωσες, ανθρώπινα θέλω να μου πεις, όταν ήρθε η αστυνομία στο σπίτι σου.

Εντάξει τι να κάνω. Ήταν σα πως λένε, μια ταινία στο «Netflix» κατάλαβες;

Εγώ ήμουν στο ξενοδοχείο με τη γυναίκα μου και πήγαμε για φαγητό και  ήταν εντάξει εκεί τα πράγματα, Ήρθαν όμως και με πήραν, μου είπαν «έλα πάμε» που είναι η αστυνομία για να κάνουν ερωτήσεις και τέτοια και με πήγαν κατευθείαν φυλακή. Εγώ ήμουνα εντάξει αλλά τι να πω, είναι δύσκολα πράγματα σίγουρα.

«ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ, ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ»

Και έχεις κόρη, έχεις γιό.

Για εμένα στα αρχ… μου, εγώ δεν έχω πρόβλημα να πάω φυλακή τώρα, Δεν έχω πρόβλημα, αλλά για τα παιδία και τη γυναίκα μου, είναι πολύ δύσκολο, κατάλαβες;

«ΘΑ ΑΘΩΩΘΩ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ – ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝ ΔΙΚΗ»

Τώρα είναι όλα καλύτερά;

Ναι, τέλος τώρα. Μετά όλοι μιλάνε μιλάνε μιλάνε, έχουμε αυτό – έχουμε αυτό, έχουμε – έχουμε και δεν έχετε τίποτα.

Τώρα σιγά -σιγά όλοι  λένε πως είμαι καθαρός, κατάλαβες; Γιατί λένε πολλές μαλ… πολλές, πολλές μεγάλες και τώρα περιμένουμε, μπορεί να μην γίνει ούτε δικαστήριο, μπορεί και να ακυρωθεί.

Κοινοποιήστε το:
Θες να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νεα απο το regista;
facebook Κάνε like στη σελίδα του regista στο Facebook
instagram Ακολούθησε το regista στο Instagram
youtube Κάνε εγγραφή στο κανάλι του regista στο Youtube

Acio e Banner 1

Σχετικές Αναρτήσεις