«Πόλεμος» ανακοινώσεων για Καλαμάτα και Λεβαδειακό!

AURA TEO
red nose1

Το… τρίτο ημίχρονο μετά την ανακοίνωση της απόφασης από την Επιτροπή Εφέσεων καλά κρατεί μεταξύ των ΠΑΕ Καλαμάτα και Λεβαδειακός.

Η “μαύρη θύελλα” απαντά στην ανακοίνωση του Λεβαδειακού, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως παρότι το παιχνίδι στο γήπεδο ήρθε ισόπαλο με σκορ 1-1 εν τέλει ο Λεβαδειακός πιστώθηκε τρεις βαθμούς ενώ από την ίδια αφαιρέθηκαν τέσσερις.

Επίσης η Καλαμάτα τοποθετείται και για το θέμα που αναφέρθηκε από τον Λεβαδειακό για το γεγονός ότι δεν έλαβε αδειοδότηση το καλοκαίρι.

Η ανακοίνωση είναι η εξής:

Εδώ και πολλά χρόνια και σίγουρα για πολλά χρόνια ακόμα η ισοπαλία δίνει ένα βαθμό σε κάθε ομάδα. Στον αγώνα Λεβαδειακός – Καλαμάτα (ισόπαλος χωρίς τέρματα) η γηπεδούχος ομάδα πήρε τρεις βαθμούς και στη Μαύρη Θύελλα αφαιρέθηκαν τέσσερις με τη χθεσινή απόφαση η οποία ανέτρεψε την πρωτοδίκως εκδοθείσα.

Ο κάθε υγιής φίλαθλος αντιλαμβάνεται ποιος είναι ο «κλέφτης» και όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση-απολογία του περί μη αδειοδότησης μας και τηρήσεως υγειονομικού πρωτοκόλλου και αθέμιτου ανταγωνισμού είναι άλλοθι και μάλιστα αστείο!!!

Όσο για το γιατί δεν πήραμε αδειοδότηση, όλοι γνωρίζουν ότι υπάρχουν πάνω από 20 ομάδες που δεν τα κατάφεραν και όχι μόνο εμείς!!! Επίσης όλοι οι πρόεδροι γνωρίζουν ότι το θέμα αυτό πήρε άσχημη τροπή με ένα μαγικό τρόπο, εκ του πονηρού!! Αλλού λοιπόν τα περί αδειοδότησης…

Το ποδόσφαιρο είναι λαϊκό και δημιουργικό άθλημα και η φίλαθλη συνείδηση διαχρονικά επιβραβεύει αυτόν που κερδίζει στο γήπεδο και όχι στα χαρτιά!

Μοίρασε το άρθρο
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα αθλητικά νέα της Θεσσαλίας! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts