ΒόλοςSuper League 1Που θα κάτσει η.. μπίλια για Δουβίκα;

https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/12/douvikas-1.jpg

Ειδήσεις και μάλιστα.. πολλές έβγαλε ο Αχιλλέας Μπέος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, όπου εκτός από την επιβεβαίωση της μεταγραφής Ουάρντα πίσω στον ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε και στον Τάσο Δουβίκα.

Συγκεκριμένα ο ισχυρός άνδρας του Βόλου εκθείασε τον ποδοσφαιριστή, τονίζοντας πως “δεν υπάρχει άλλος Έλληνας σέντερ φορ σαν τον Δουβίκα” και πως “σε έναν χρόνο η Ελλάδα θα είναι μικρή για αυτόν, αν συνεχίσει έτσι”.

Όσον αφορά το μέλλον του νεαρού φορ ο Αχιλλέας Μπέος ήταν άκρως αποκαλυπτικός, λέγοντας πως “κατά 90% θα συμφωνηθεί μέχρι 10-15 Γενάρη η μεταγραφή του” αλλά η μετακίνηση μπορεί μεν να ανακοινωθεί άμεσα, θα έχει όμως ισχύ από το καλοκαίρι.

Δείτε ακόμη: Σημαντικό ποσοστό σε πιθανή μεταγραφή Δουβίκα κρατάει ο Αστέρας!

Τί σημαίνουν όλα αυτά; Ότι το μέλλον του Δουβίκα θα είναι κατά τα φαινόμενα εκτός Βόλου, με τον Έλληνα φορ να βοηθά την προσπάθεια της νυν ομάδας του για είσοδο στην εξάδα μέχρι το τέλος της αγωνιστικής σεζόν. Που θα καταλήξει όμως ο Δουβίκας; Ο Αχιλλέας Μπέος παρουσίασε τα δεδομένα και για αυτό το ερώτημα:

“Έχει επίσημες προτάσεις στα χέρια του ο Βόλος ή κρούσεις να το πω έτσι και από ομάδες του εξωτερικού και από δυο ομάδες στην Ελλάδα, η μια από αυτές είναι ο ΠΑΟΚ” ήταν η χαρακτηριστική του αναφορά. Όπως σας είχε ενημερώσει το regista.gr εδώ και καιρό, ο Δουβίκας.. γυάλισε στους μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου με τα κατορθώματα του. Όχι μόνο στο ΠΑΟΚ –που παρουσιάζεται εσχάτως ως φαβορί για να τον αποκτήσει– αλλά και στον Ολυμπιακό, μιας και η απόδοση του στο «Γ. Καραϊσκάκης» μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε από την ομάδα του Πειραιά.

Ποια είναι τώρα τα δεδομένα. Πρώτον ο Αχιλλέας Μπέος επιβεβαίωσε την κρούση του ΠΑΟΚ. Μία κρούση μάλιστα που έχει καλές πιθανότητες να εξελιχθεί σε.. γάμο, δεδομένης και της καλής σχέσης που υπάρχει μεταξύ των δύο ομάδων ήδη από την περσινή χρόνια, μέχρι και τελευταία με τη μεταγραφή Ουάρντα. Από την άλλη οι σχέσεις με τον Ολυμπιακό είναι πιο.. ουδέτερες, καθώς ο δίαυλος Μπέου – Μαρινάκη, δεν είναι σε καμία περίπτωση -με βάση όσα λέγονται- αντίστοιχος με εκείνον Μπέου – Σαββίδη. Φυσικά δεν αποκλείεται κάποια μεταγραφή στον Πειραιά, καθώς οι προσωπικές σχέσεις είναι κάτι τελείως διαφορετικό από τις δουλειές στο ποδόσφαιρο.

Φαβορί λοιπόν δικαίως παρουσιάζεται ο ΠΑΟΚ, αν αναλογιστούμε τα υπάρχοντα δεδομένα, χωρίς φυσικά να αποκλείεται ούτε η.. έκπληξη με κάποια μεταγραφή στο εξωτερικό. Το σίγουρο είναι πως όπως δείχνουν τα πράγματα ο Βόλος είναι κοντά στην πώληση του ποδοσφαιριστή και όπως τόνισε ο Αχιλλέας Μπέος, οι επίσημες ανακοινώσεις είναι θέμα ημερών, στην περίπτωση που οι διαπραγματεύσεις για τη μεταγραφή Δουβίκα τελεσφορήσουν. Ίδωμεν..

Κοινοποιήστε το: