Άλλα ΣπορΠαραβίασαν το υγειονομικό πρωτόκολλο ΠΑΟΚ και Ντεσποτόφσκι!

https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/08/Covid-19_test.jpg

Aπό τον αθλητικό δικαστή της ΕΣΑΠ θα κληθούν σε απολογία o Φιλίπ Ντεσποτόφσκι και το ΤΑΑ ΠΑΟΚ, για παραβίαση της καραντίνας από τον Σκοπιανό πασαδόρο του Δικέφαλου του Βορρά!

Για την ακρίβεια ο εν λόγω αθλητής παραβίασε την υποχρεωτική καραντίνα των επτά ημερών, καθώς εισήλθε στην Ελλάδα λίγες μόνο ώρες πριν την αναμέτρηση με τον Φίλιππο Βέροιας, όπου και αγωνίστηκε κανονικά.

Η Ένωση Σωματείων Αμειβόμενων Πετοσφαιριστών (ΕΣΑΠ) αναφέρει:

«Σχετικά με τη συμμετοχή αθλητή που αγωνίστηκε στην αναμέτρηση Α.Π.Σ. Φιλίππου Βέροιας – ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική και ο οποίος αν και είχε αρνητικό τεστ covid-19 ωστόσο παραβίασε τις διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας, η ΕΣΑΠ ανακοινώνει:

Αθλητής της φιλοξενούμενης ομάδας φέρεται να παραβίασε την καραντίνα των 7 ημερών επειδή πέρασε συνοριακή πύλη της χώρας λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Όσον αφορά το κύρος του αγώνα και οι παραβάσεις που προκύπτουν βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου που έχει καταθέσει η ΕΣΑΠ στη ΓΓΑ, ο αθλητής, ο υπεύθυνος υγειονομικός εκπρόσωπος του σωματείου και το σωματείο θα παραπεμφθούν σήμερα στο αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Η ΕΣΑΠ θα διαφυλάξει τα προβλεπόμενα από το υγειονομικό πρωτόκολλο ως κόρη οφθαλμού και θα ηγηθεί της εκστρατείας που κάνει η ελληνική κοινωνία για την καταπολέμηση της πανδημίας covid-19»

Κοινοποιήστε το:
Θες να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νεα απο το regista;
facebook Κάνε like στη σελίδα του regista στο Facebook
instagram Ακολούθησε το regista στο Instagram
youtube Κάνε εγγραφή στο κανάλι του regista στο Youtube