Γ’ Εθνική“Πακέτο” σε ομάδα Γ’ Εθνικής Χιώτης και Κατσούλης!

Regista Team15/09/2021
https://regista.gr/wp-content/uploads/2021/09/5-1.jpg

barbersalon Avra

Σε μία συνεργασία που… τάραξε τα νερά προχώρησε ο Άγιος Ιερόθεος, εντάσσοντας στο δυναμικό του τους Σάκη Κατσούλη και Διονύση Χιώτη!

Συγκεκριμένα οι δύο τερματοφύλακες θα αναλάβουν εξ ολοκλήρου την εκγύμναση των πορτιέρο της πρώτης ομάδας αλλά και της Ακαδημίας, σε μία κίνηση που έγινε.. viral λόγω της διασημότητας των δύο προσώπων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αγίου Ιεροθέου:

Συνεργασία με τους Σάκη Κατσούλη και Διονύση Χιώτη.

Η οικογένεια μας γιγαντώνεται σε όλα τα επίπεδα. Ένας τομέας στον οποίο θα δώσουμε ιδιαίτερη βάση τη φετινή χρονιά θα είναι το κομμάτι των υποδομών το οποίο θα αποτελέσει την κορυφή της πυραμίδας. Έτσι στο πλαίσιο αυτό η διοίκηση μας προχώρησε σε μία νέα συνεργασία που ανεβάζει το επίπεδο του συλλόγου.

Συγκεκριμένα ο Άγιος Ιερόθεος ανακοινώνει τη συνεργασία με τους Διονύση Χιώτη και Σάκη Κατσούλη οι οποίοι ειδικεύονται στην εκγύμναση τερματοφυλάκων. Οι δυο τους έχοντας τεράστια εμπειρία από αυτό το κομμάτι θα αναλάβουν εξ ολοκλήρου την εκγύμναση των πορτιέρο απ’ την α ομάδα μέχρι την ακαδημία. Με την κίνηση αυτή ο Άγιος Ιερόθεος δείχνει τη διάθεση του να ανεβάσει το επίπεδο του.

Acio
Κοινοποιήστε το:
Θες να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νεα απο το regista;
facebook Κάνε like στη σελίδα του regista στο Facebook
instagram Ακολούθησε το regista στο Instagram
youtube Κάνε εγγραφή στο κανάλι του regista στο Youtube