Πήραν το θεσσαλικό ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΛ τα Τρίκαλα!

AURA TEO
red nose1

Ενα μεγάλο αποτέλεσμα πήρε η γυναικεία ομάδα των Τρικάλων που επιβλήθηκε στο AEL Arena της Λάρισας με σκορ 2-3.

Η ενημέρωση του αγώνα από τις «Βυσσινί»:

Πολύτιμο έδαφος έχασε η ΑΕΛ στην μάχη για την είσοδο στα play-off, μετά τη χθεσινή εντός έδρας ήττα απέναντι στα Τρίκαλα.
Οι βυσσινί προσπάθησαν να επιβάλουν τον ρυθμό τους όμως η μαχητικότητα των φιλοξενουμένων τους δυσκόλευε αρκετά με αποτέλεσμα η κατοχή της μπάλας να είναι μοιρασμένη.

Η ΑΕΛ ανοίξε το σκορ στο 22′ με την Μαριάννα Γούλα μετά από παράλληλη μπαλιά της Musto. Λίγα λεπτά μετά η ΑΕΛ θα μπορούσε να είχε πάρει σημαντικό προβάδισμα, όμως το σουτ της Γούλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ είχε την ατυχία να νιώσει την ψυχρολουσία να ισοφαριστεί μόλις στην πρώτη φάση, μετά από μία αδράνεια στην άμυνά της. Σε μία άσχημη στιγμή για την ΑΕΛ όπου δεν πρόλαβε να γίνει η αλλαγή της τραυματίας στην άμυνα Ρήγα, τα Τρίκαλα πέτυχαν και δεύτερο τέρμα κάνοντας της ανατροπή στο 67′. Φυσικά μετά από αυτό το γκολ η ΑΕΛ πίεσε αρκετά ψηλά με αποτέλεσμα να αφήσει αρκετά κενά στην άμυνά της και τα Τρίκαλα να το εκμεταλλευτούν και σε μία αντεπίθεση στο 83′ να ευστοχήσουν σε πέναλτι στο οποίο υπέπεσε η Βλασιάδου, την οποία και απέβαλε λανθασμένα ο διαιτητής Κουτρουμάνος από την Καρδίτσα!!!

Στα λιγοστά λεπτά μέχρι το τέλος του αγώνα η ΑΕΛ κατάφερε να μειώσει το σκορ με την Παναγιώτα Σωτηριάδη με απευθείας εκτέλεση φάουλ και προσπάθησε για την ισοφάριση, όμως δεν υπήρχε ούτε χρόνος, ούτε δυνάμεις και έτσι το 2-3 ήτανε το τελικό σκορ σε μία πολύ ωραία αναμέτρηση.

Σε γενικές γραμμές η εμφάνιση της ΑΕΛ ήτανε μέτρια και σίγουρα όχι αυτήν που θα έπρεπε απέναντι σε μία τόσο καλή ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους.

ΑΕΛ: Βλασιάδου, Ρήγα, Κόντου, Κόντου, Λάσκου, Νικολαΐδου, Castanon, Τσαραντάνη, Γούλα, Musto, Seara

Αλλαγές: Σωτηριάδη, Μούκα, Καραλεξίδου

Στον πάγκο βρέθηκαν: Μέλλου, Πίσπα, Μακεντούδη

Καλή σε γενικές γραμμές ήτανε η διαιτησία της τριπλέτας από την Καρδίτσα, με εξαίρεση το λάθος της αποβολής στη φάση του πέναλτι, όπου εξάντλησε την αυστηρότητά του.

Η επόμενη αγωνιστική η οποία είναι και η τελευταία του πρώτου γύρου είναι την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, με τον Αγροτικό Αστέρα στην Θεσσαλονίκη.

Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts