Ολυμπιακός ΒόλουΟλυμπιακός Βόλου: Θα είναι σίγουρα στο Νότιο όμιλο της SL2;

https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/08/olympiacos_volou_regista.jpg

barbersalon Avra

Στον καταρτισμό των δύο ομίλων της Super League 2 προχώρησε σήμερα η διοργανώτρια αρχή, «χωρίζοντας» τις ομάδες του Βόλου, με τον Ολυμπιακό να πηγαίνει φέτος στο Νότιο όμιλο. Είναι όμως έτσι τα πράγματα;

Η Ρόδος διεμήνυσε την Τρίτη ότι δικαιώθηκε από το Διαιτητικό Εφετείο και θα αγωνιστεί στη Super League 2. Παράλληλα όπως προκύπτει από διαρροές, τη δική του ευκαιρία να αγωνιστεί στο νέο πρωτάθλημα αποφασίστηκε να έχει και ο Ασπρόπυργος, σε περίπτωση που περάσει επιτυχώς από τη διαδικασία αδειόδοτησης της ΕΕΑ. Τι σημαίνει αυτό; Ότι οι ομάδες στο Νότο μπορεί να γίνουν μέχρι και 17, σε αντίθεση με τις 15 του Βορρά. Αυτό συνεπάγεται ότι οι θέσεις των πιο.. βόρειων «τρίζουν», καθώς μία ομάδα θα πρέπει να αλλάξει όμιλο για να επέλθει ισορροπία.

Επιλαχόντες είναι ο Καραϊσκάκης και ο Ολυμπιακός Βόλου. Κρίνοντας όμως από τις πρώτες πληροφορίες και από το γεγονός ότι στην περσινή Football League οι ομάδες του Βόλου χωρίστηκαν και πάλι, μάλλον η.. καμπάνα χτυπά για την ομάδα της Άρτας. Φυσικά για να φτάσουμε σε αυτή τη συζήτηση θα πρέπει και επίσημα Ρόδος και Ασπρόπυργος να συμμετάσχουν κανονικά στη Super League 2, όμως με τα τωρινά δεδομένα, ο Ολυμπιακός Βόλου δεν βρίσκεται 101% στο Νότιο όμιλο. Έστω κι αν η λογική λέει ότι αυτό δύσκολα θα αλλάξει.

 

Acio
Κοινοποιήστε το:
Θες να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νεα απο το regista;
facebook Κάνε like στη σελίδα του regista στο Facebook
instagram Ακολούθησε το regista στο Instagram
youtube Κάνε εγγραφή στο κανάλι του regista στο Youtube