ΑΕΛΟι δηλώσεις Αγγελούλη και Χαλάτση στη Media Day της ΑΕΛ

https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/11/126290609_3370381766417270_9041179334596705259_n.jpg

Στις καθιερωμένες δηλώσεις πριν από κάθε αγώνα προέβησαν δύο ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας και χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων αλλά με την χρήση του διαδικτύου, πραγματοποιήθηκε το προγραμματισμένο MEDIA DAY της εβδομάδας ενόψει του κυριακάτικου παιχνιδιού κόντρα στην ΑΕΚ .

Οι ποδοσφαιριστές Λάμπρος Αγγελούλης και Αλέξανδρος Χαλάτσης δέχθηκαν ερωτήσεις με την βοήθεια του διαδικτύου από δυο δημοσιογράφους.

Λάμπρος Αγγελούλης

«Το να υπογράψω στην ΑΕΛ είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα . Οι μεγαλύτεροι ποδοσφαιριστές με βοήθησαν πολύ στην προσαρμογή μου και η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ σημαντικό για εμένα αυτό. Θέλω μέσα από δουλειά να ακολουθήσω και εγώ το παράδειγμα των άλλων νεαρών συμπαικτών μου και να πάρω και εγώ την ευκαιρία στην πρώτη ομάδα».
aggeloulis

Αλέξανδρος Χαλάτσης

«Έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο και σε κάθε παιχνίδι πάμε για την νίκη . Η διακοπή για εμάς τόσο θετική γιατί η ομάδα βρισκόταν σε ανοδική πορεία , παρόλα αυτά η δουλειά που γίνεται είναι καλή και αυτό αποτυπώνεται στο γήπεδο»

Σε ερώτηση που έγινε στον νεαρό ποδοσφαιριστή για το μέλλον του στην ομάδα και πως το βλέπει αυτό, ο Αλέξανδρος Χαλάτσης είπε:

«Αυτή τη στιγμή έχω ένα πρόβλημα τραυματισμού το οποίο φτάνει στο τελευταίο στάδιο και επιστρέφω σύντομα . Από εκεί και πέρα δουλεύω καθημερινά να είμαι έτοιμος όταν μου δοθεί η ευκαιρία να βοηθήσω την ομάδα».

xalatsis

Κοινοποιήστε το: