«Οι απόγονοι του Πλατινί δε γίνεται να μας κουνούν το δάχτυλο!»

Regista Team23/12/2021
AURA TEO
red nose1

Ο Γενικός Γραμματέας της ομοσπονδίας διαιτητών ποδοσφαίρου Ελλάδος και ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ μίλησαν αναφορικά με την κατάσταση του Ελληνικού ποδοσφαίρου, τη διαιτησία και όλα τα ανοιχτά ζητήματα αυτής.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν στο Metropolis 95.5:

Ο Γιώργος Σπανέας ανέφερε: «Χάρηκα που η Ένωση Θεσσαλονίκης κατάλαβε που πάμε… αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πήγε στον κύριο Κλάντεμπεργκ, γιατί νομίζω ότι απευθύνονται σε λάθος άνθρωπο, ότι του δίνεις αυτό χρησιμοποιεί. Όταν θα φύγει ο Άγγλος που θα απευθυνθεί κάποιος; Δεν μπορώ να μου κουνούν το δάχτυλο οι απόγονοι του Πλατινί. Όποιος από τους διαιτητές αποποιείται το λάθος του δεν έχει καμία θέση εδώ. Ο Έλληνας διαιτητής δεν έχει κανένα κίνητρο να παίξει πλέον… Το πρόβλημα των Ενώσεων είναι το ποιος θα πάρει τα ποσοστά! Η διαιτησία πλέον έχει περάσει στην απέναντι μεριά των διαιτητών, έχει φτάσει στους παράγοντες».

Ενώ με τη σειρά του ο κ. Δημητριάδης, επισήμανε: «Εμείς διαχρονικά κάνουμε τις προτάσεις μας και αυτή τη φορά εστάλη η επιστολή και στη μητρική γλώσσα του κυρίου Κλάντεμπεργκ για να μη γίνει κάποια παρεξήγηση. Οι προτάσεις μας έχουν να κάνουν με τα όσα βιώνουμε. Παλαιότερα είχαμε 150 άτομα και πλέον έχουμε 20 άτομα που θέλουν να ασχοληθούν με τη διαιτησία. Αυτή τη στιγμή θα πρέπει να μπουν στην κουλτούρα και τη φιλοσοφία της χώρας μας. Τη βάση της διαιτησίας θα πρέπει να τη διαχειρίζονται Έλληνες. Βγαίνει το όνομα ενός διαιτητή για να παίξει σε ένα παιχνίδι και βγαίνουν τα δημοσιεύματα για αυτόν. Θα πρέπει να καθίσουμε όλοι μαζί και να λύσουμε το πρόβλημα μας» 

Μοίρασε το άρθρο
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα αθλητικά νέα της Θεσσαλίας! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts