Γ’ ΕθνικήΟικονόμος Τσαριτσάνης: Θρήνος για τον χαμό του αντιπροέδρου σε ηλικία 46 ετών!

Avatar for Regista Team Regista Team17/01/2021
https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/08/tsaritsani-sima.jpg

Σε πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Οικονόμου Τσαριτσάνης μετά τη δυσάρεστη είδηση για τον χαμό του αντιπροέδρου της ομάδας, Οδυσσέα Μπουτσιαβάρα, σε ηλικία μόλις 46 ετών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Οικονόμου:

Θρήνος επικρατεί στην Τσαριτσάνη μετά την τραγική απώλεια του β’ αντιπροέδρου του Οικονόμου Οδυσσέα Μπουτσιαβάρα, σε ηλικία 46 ετών.Ο εκλιπών υπέκυψε κατόπιν εγκεφαλικού επεισοδίου που υπέστη αποχωρώντας από τον χώρο εργασίας του (υπηρετούσε ως γιατρός στο “Αχιλλοπούλειο” Νοσοκομείο του Βόλου), παρά τις εντατικές προσπάθειες που καταβλήθηκαν επί 48ωρο για να κρατηθεί στην ζωή.

Ο Οδυσσέας Μπουτσιαβάρας συνδέθηκε με την Τσαριτσάνη λόγω του αρραβώνα του με την γυμνάστρια Ιφιγένεια Βίτκου και – πέρα από τα διοικητικά καθήκοντα που ανέλαβε – προσέφερε συχνά τις υπηρεσίες του και ως γιατρός αγώνα στα παιχνίδια του Οικονόμου. Στο παρελθόν είχε ασχοληθεί ως αθλητής με την υδατοσφαίριση στην γενέτειρά του, τον Βόλο που, επίσης, δέχθηκε ισχυρό πλήγμα με το θλιβερό άγγελμα. Η διοίκηση του Οικονόμου συλλυπείται τους οικείους του και ειδικότερα την Τσαριτσανιώτισσα μνηστή του, προς την οποία θα συμπαρασταθεί με κάθε πρόσφορο τρόπο.

Κοινοποιήστε το:
Θες να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νεα απο το regista;
facebook Κάνε like στη σελίδα του regista στο Facebook
instagram Ακολούθησε το regista στο Instagram
youtube Κάνε εγγραφή στο κανάλι του regista στο Youtube