ΒόλοςΝτεντάκης: ‘Η ομάδα του Βόλου θα είναι για πάντα στην καρδιά μου’

Avatar for Regista Team Regista Team17/05/2021
https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/08/ntentakis_regista-1.jpg

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του στην ομάδα του Βόλου έστειλε ο Αντώνης Ντεντάκης. Ο ακραίος αμυντικός μετά από τέσσερα χρόνια με τα “κυανέρυθρα” θα αποτελέσει παρελθόν.

Αναλυτικά το μήνυμα του:

Επειτα από τέσσερα υπέροχα χρόνια, ο κύκλος μου στην ομάδα του Βόλου έκλεισε. Στο διάστημα των τεσσάρων χρόνων, έζησα στιγμές που θα μείνουν για πάντα στη μνήμη μου. Εζησα ανόδους, επιτυχίες, χαρές, λύπες, συγκινήσεις… Σε αυτά τα τέσσερα χρόνια συνεργάστηκα με υπέροχους ανθρώπους που με βοήθησαν να εξελιχθώ. Να βελτιωθώ ως ποδοσφαιριστής, αλλά το κυριότερο να γίνω καλύτερος άνθρωπος.

Με την ολοκλήρωση του ποδοσφαιρικού μου ταξιδιού στον Βόλο, δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω όλους τους προπονητές μου αλλά και όλους τους ανθρώπους του τεχνικού επιτελείου που με βοήθησαν να εξελιχθώ ποδοσφαιρικά. Δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω τον τεχνικό Διευθυντή Ακη Πέτρου, ο οποίος ήταν δίπλα σε κάθε δύσκολη στιγμή μου. Δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου, διότι χωρίς αυτούς δεν θα είχαμε πετύχει τίποτα.

Κυρίως όμως δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας κ. Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος με πίστεψε από την πρώτη στιγμή και μου έδωσε την ευκαιρία να μεγαλώσω ποδοσφαιρικά μέσα από την ομάδα του Βόλου. Η ομάδα του Βόλου θα είναι για πάντα στην καρδιά μου.

Κοινοποιήστε το:
Θες να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νεα απο το regista;
facebook Κάνε like στη σελίδα του regista στο Facebook
instagram Ακολούθησε το regista στο Instagram
youtube Κάνε εγγραφή στο κανάλι του regista στο Youtube

Acio e Banner 1