ΒόλοςSuper League 1Νίνης: “Καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος, στόχος μας η εξάδα!”

https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/10/ninis.jpg

Δηλώσεις στην κάμερα της NOVA έκανε μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ ο Σωτήρης Νίνης, ο οποίος αναφέρθηκε στην επιστροφή του στην Τούμπα ως αντίπαλος, αλλά και στους στόχους του Βόλου στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

«Θεωρώ ότι μπήκαμε πολύ καλά στον αγώνα, κάναμε ευκαιρίες και ήμασταν με διαφορά καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ. Μπαίνοντας στο δεύτερο ημίχρονο οπισθοχωρήσαμε λίγο, ο ΠΑΟΚ έκανε και τις αλλαγές με έμπειρους και πολύ καλούς παίκτες, μας πίεσε. Δεχτήκαμε το γκολ από στατική φάση και έπρεπε κι εμείς να ανοιχτούμε λίγο για να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Αλλά σε αυτά τα ματς, οι λεπτομέρειες είναι σημαντικές.

Όλα παίζουν το ρόλο τους, θα έπρεπε να κρατήσουμε λίγο περισσότερο τη μπάλα. Όταν κάναμε και τις αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο θέλαμε να σκοράρουμε αλλά δε μπορέσαμε. Ήμασταν για άλλη μια φορά καλοί με μια μεγάλη ομάδα, δείξαμε ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά. Στόχος μας είναι μια θέση στην εξάδα».

Για την αλλαγή προσώπου του Βόλου απόψε, σε σχέση με την κακή προηγούμενη εμφάνιση κόντρα στον Άρη:

«Έχουμε αποδείξει από την αρχή της χρονιάς ότι είμαστε μια πολύ καλή ομάδα. Με τον Άρη δεν καταφέραμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας. Αλλά έχουμε πολλή ποιότητα. Η εποχή δεν είναι και η ευκολότερη, γιατί έχουμε πολλά παιχνίδια, αλλά κάνουμε ό,τι μπορούμε. Αυτή είναι και η διαφορά των ρόστερ μεταξύ μεγάλων και μικρότερων ομάδων».

Για την επιστροφή του στην Τούμπα, όπου έγραψε πριν χρόνια τη δική του θητεία με τα «ασπρόμαυρα»:

«Ναι πέρασα από εδώ, έχω ευχάριστες και δυσάρεστες αναμνήσεις. Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα».

Κοινοποιήστε το: