ΒόλοςΝίνης: “Δε με ενδιαφέρει τι θα πουν για μένα, είμαι αυτός που ήμουν!”

https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/10/ninis.jpg

Δηλώσεις μετά τη σπουδαία ανατροπή του Βόλου επί του ΠΑΣ Γιάννινα έκανε ο Σωτήρης Νίνης, ο οποίος και πραγματοποίηση το ντεμπούτο του με τα κυανέρυθρα επιστρέφοντας μετά από χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA:

“Είχα μία πολύ μεγάλη αποχή, ήθελα ένα χρονικό διάστημα για να επανέλθω και να βρω το ρυθμό μέσα από τις προπονήσεις. Τώρα έχω επανέλθει και περιμένω κάποια ευκαιρία από τον προπονητή. Η ομάδα πάει πολύ καλά, οπότε είναι πολύ δύσκολο να γίνει κάποια αλλαγή αυτή τη στιγμή, το σημαντικό είναι ότι η ομάδα πάει καλά και μέσα από τα θετικά αποτελέσματα θα παίρνουμε όλοι παιχνίδια και χρόνο συμμετοχής.

Μπήκαμε λίγο νωθρά στο πρώτο ημίχρονο και το πληρώσαμε. Σίγουρα δε μας βοηθάει και το γήπεδο γιατί είναι σε πολύ κακή κατάσταση, κάτι που ελπίζουμε να αλλάξει μετά τη διακοπή του Νοεμβρίου, γιατί έχουμε καλούς παίκτες και χρειαζόμαστε και τις κατάλληλες συνθήκες για να μπορούν τα παιδιά να το δείξουν πιο εύκολα.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε του χώρους, παίξαμε καλύτερα με τη μπάλα κάτω, αλλάζαμε πλευρά και δημιουργήσαμε κάποιες φάσεις με τις οποίες άλλαξε το σκορ. Το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά έτσι ώστε η ομάδα να ανέβει επίπεδο και να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Δε σας κρύβω ότι κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, βλέπουμε ποιος είναι ο επόμενος αντίπαλος και εκεί εστιάζουμε μέσα στην εβδομάδα.

Έχουμε ένα προπονητή ο οποίος κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά και μας βελτιώνει όλους μέσα από την προπόνηση, δουλεύουμε όλη τη βδομάδα στα κόκκινα και αυτό φαίνεται στους αγώνες που παίζουμε. Το που θα φτάσουμε δεν το ξέρουμε. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και ελπίζουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται.

Δε σκέφτομαι τίποτε άλλο πέρα από το να μπαίνω στον αγωνιστικό χώρο και να παίζω. Δε με ενδιαφέρει τι μπορεί να πούνε για μένα, τα έχω ξανακούσει χιλιάδες φορές. Αυτός που ήμουν, αυτός και είμαι. Το μόνο που λείπει είναι ρυθμός, αν βρω το ρυθμό θα είμαι ο εαυτός μου, θα είμαι μια χαρά.”

Κοινοποιήστε το: