Νίκη ΒόλουΠοδοσφαιριστές Νίκης Βόλου: “Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση ΠΣΑΠ-ΠΕΠΠ”

https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/10/niki-volou-lineup.jpg

Aνακοίνωση με την οποία χαρακτηρίζουν λογικό το χρονικό διάστημα των έξι εβδομάδων, εξέδωσαν οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ της Νίκης Βόλου.

Επίσης τονίζουν ότι : “Σαν επαγγελματίες προπονητές και ποδοσφαιριστές, δεν θα δεχτούμε να υποθηκευτεί το μέλλον μας για οποιοδήποτε σκοπό, πόσο μάλλον όταν δεν μας συμβουλεύτηκαν ποτέ”.

H ανακοίνωση:

Με έκπληξη διαβάσαμε στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης κοινή ανακοίνωση ΠΣΑΠ – ΠΕΠΠ για τον χρόνο προετοιμασίας μας και την ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματός μας.

Μετά από αγωνιστική απραξία ενός χρόνου και αποχή τριών μηνών από ομαδικές προπονήσεις (μόλις χθες, Τετάρτη, μπήκαμε στο γήπεδο σαν ομάδα) θεωρούμε ότι έξι εβδομάδες προπονήσεων είναι το ελάχιστο κατάλληλο χρονικό διάστημα προετοιμασίας για την αγωνιστική δράση. Θέλουμε η επιστροφή μας να γίνει με ασφάλεια, να αγωνιζόμαστε σε ένα υγιές αθλητικό περιβαλλον και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει με την υγεία μας.

Σαν επαγγελματίες προπονητές και ποδοσφαιριστές, δεν θα δεχτούμε να υποθηκευτεί το μέλλον μας για οποιοδήποτε σκοπό, πόσο μάλλον όταν δεν μας συμβουλεύτηκαν ποτέ.

Το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Νίκη Βόλου

Κοινοποιήστε το:
Θες να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νεα απο το regista;
facebook Κάνε like στη σελίδα του regista στο Facebook
instagram Ακολούθησε το regista στο Instagram
youtube Κάνε εγγραφή στο κανάλι του regista στο Youtube

Acio e Banner 1