Νίκη ΒόλουΝίκη Βόλου: Δείχνει έμπρακτα το κοινωνικό της πρόσωπο

https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/08/nikivolou.jpg

Πολλές κοινωνικές δράσεις από την ΠΑΕ Νίκη Βόλου και τις φετινές γιορτές. Η “κυανόλευκη” ομάδα θα προσφέρει αγαθά για είκοσι οικογένειες για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, θα παραχωρήσει ηλεκτονικό υπολογιστεί για τις αναγκές των παιδιών στο Ορφανοτροφείο Βόλου, όπως επίσης θα επισκεφτεί και το ίδρυμα “Κιβωτός του Κόσμου” μοιράζοντας δώρα στα μικρά παιδιά.

H ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου θα δείξει και τις φετινές γιορτές το κοινωνικό της πρόσωπο, προσφέροντας απλόχερα τη βοήθειά της, σε όσους την έχουν πραγματικά ανάγκη.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, σε συνεργασία με το Τμήμα Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Βόλου και τους ιερωμένους του Ναού της Ευαγγελίστριας, θα προσφέρει σε περίπου είκοσι φτωχές οικογένειες όλα τα αγαθά που πρέπει να έχει ένα Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, προκειμένου αυτοί οι άνθρωποι να κάνουν ποιοτικότερες και πιο χαρούμενες γιορτές. Παράλληλα, στα παιδιά του Ορφανοτροφείου Βόλου, θα παραχωρηθεί ένας ολοκαίνουριος φορητός υπολογιστής, όπως τα ίδια αιτήθηκαν, ώστε να μπορέσουν να φανούν αποδοτικότερα στις μαθησιακές τους υποχρεώσεις, εν μέσω καραντίνας.

Επίσης, θα επισκεφτούμε και την Κιβωτό του Κόσμου, μοιράζοντας δώρα στα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί, τα οποία επιλέχθηκαν σε συνεννόηση με τη διοίκηση της δομής, πάντα βάσει των επιθυμιών και των αναγκών των ίδιων των παιδιών.

Τέλος, στο πλαίσιο αυτών των κινήσεών μας και της εορταστικής περιόδου που έρχεται, καλούμε όλον τον κόσμο να ενδιαφερθεί και να βοηθήσει σπίτια με παρόμοια προβλήματα. Σε αυτήν τη δύσκολη εποχή που διανύουμε, φροντίστε, όσοι περισσότεροι συνάνθρωποί μας, να έχουν αξιοπρεπή και όμορφα Χριστούγεννα.

Κοινοποιήστε το:
Θες να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νεα απο το regista;
facebook Κάνε like στη σελίδα του regista στο Facebook
instagram Ακολούθησε το regista στο Instagram
youtube Κάνε εγγραφή στο κανάλι του regista στο Youtube